Лучанка перемогла в конкурсі від українського музканалу

Лучанка перемогла в конкурсі від українського музканалу
17-річна лучанка Христина Олексюк з авторською піснею "Белые ресницы" виграла зйомку кліпу та його розміщення в ефірі "Music Box".

Про це повідомляє tochka.net

Нещодавно в столичному івент-холі "Freedom" відбувся фінал вокального проекту "Young Voice of Music Box", організованого музичним телеканалом "Music Box".

На початку року телеканал "Music Box" оголосив про запуск вокального проекту для юних талантів "Young Voice of Music Box" 2017, учасниками якого мали змогу стати вокалісти віком від 10 до 18 років. За головний приз – зйомку та розміщення власного кліпу в ефірі телеканалу "Music Box UA" у півфіналі конкурсу змагалося 37 виконавців, серед яких було визначено 12 фіналістів.

Фінал вокального проекту "Young Voice of Music Box" проходив у формі гала-концерту з "червоною доріжкою", яскравими номерами всіх учасників та популярних українських зірок. Цього вечора разом із конкурсантами на одній сцені виступили MONATIK, Злата Огнєвіч, АГОНЬ, TamerlanAlena, TAYANNA, EMOTION, SAHA, DiAna. Ведучими гала-концерту стали Антон Поліщук, Даша Пишна та DiAna.

За результатами голосування перемогу отримала 17-річна Христина Олексюк з Луцька, яка у фіналі виконала свою авторську пісню "Белые ресницы". Саме на неї найближчим часом й буде відзнято відеокліп, що потрапить до ефіру головного танцювального телеканалу країни "Music Box".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чого "бєлиє рісніци"?
"білі вії" римуюцця якось не так?
Відповісти
Останні новини
Лучанка перемогла в конкурсі від українського музканалу
20 квітень, 2017, 13:32