На Львівщині хлопець продав нирку заради шикарного весілля і помер

На Львівщині хлопець продав нирку заради шикарного весілля і помер
У Львівській області 20-річний юнак продав нирку заради організації гарного весілля для своєї коханої, а через місяць помер.

Про це 13 листопада передає ІА ЗІК, з посиланням на ТСН.

Перед весіллям молодий чоловік нібито виїхав на заробітки, звідки привіз 15 тисяч доларів. Після цього йому вдалося влаштувати шикарне весілля, проте через місяць юнак помер. Примітно, що тільки тоді рідні і дружина дізналися про те, що він їздив продавати нирку.

Як зауважили у міліції, випадки торгівлі органами відстежити майже неможливо. Найчастіше українці їдуть продавати нирку в Еквадор, Косово, Азербайджан, що ще більше ускладнює розслідування. Крім того, ті люди, які віддають свій орган, отримують лише малу частину грошей, всього 3-15 тисяч доларів, коли чорний ринок органів (де найчастіше торгують нирками, частиною печінки або кістковим мозком) оцінюють в 20 мільярдів доларів.

У ГУ МВС України у Львівській області ІА ZIK цю інформацію не змогли ні підтвердити, ні спростувати.

«Ви ж розумієте, що це за інформація, ніхто наразі не може сказати від чого саме помер хлопець, ніхто не знає куди він їздив і коли з’явився цей рубець. Він міг померти від чого завгодно. Ми цілий день намагаємося зв’язатися з журналістом ТСН, який подав цю новину, щоб довідатися деталі і поки нічого», – заявила у коментарі ZIK повідомила начальник ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Львівщині хлопець продав нирку заради шикарного весілля і помер
13 листопад, 2012, 18:01