На Волині силовики не матимуть вихідних

На Волині силовики не матимуть вихідних
Робочу нараду за участі керівництва правоохоронних та силових структур області, а також Луцького та Львівського прикордонних загонів провів голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

У порядку денному – єдине питання – забезпечення дотримання правопорядку на території області в період травневих вихідних, - повідомили в ОДА.

Володимир Гунчик, як голова ради оборони області, чітко окреслив спектр завдань та націлив на посилення превентивних заходів у містах, селищах та селах. А особливо на тих об’єктах, де традиційно виникають проблеми, зокрема на устилузькому переході.

- Наше завдання докласти максимум зусиль, спрацювати на відповідному рівні, аби травневі святкові дні для волинян минули спокійно та без ексцесів, - наголосив голова облдержадміністрації. – Тому прошу скоординувати зусилля, чітко визначити проблемні точки й посилити заходи, спрямовані на забезпечення порядку та спокою.

Відтак, у вихідні та святкові дні правоохоронці працюватимуть у режимі робочого дня, аби забезпечити правопорядок, а силовики – задля недопущення провокацій під час відзначення 8 травня Дня пам’яті та 9-го Дня Перемоги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ОДА, поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.