У волинському дитсадку відкрили театр

У волинському дитсадку відкрили театр
У ковельському дитсадку №9 відкрили оновлений театр, який працює вже чверть століття.

Про це повідомили у Ковельській міській раді.

Як пригадують вихователі, театр у садку працює майже з часу його відкриття, а це уже чверть століття. Це був звичайний зал. Зараз він може конкурувати з професійними підмостками.

Понад рік завідувач дошкільного закладу Ганна Лагасюк разом зі своїми однодумцями – колективом та батьками – виношували ідею щодо оновлення приміщення. Спільними зусиллями при підтримці міської влади цей задум було реалізовано.

«Це надбання для дітей і заради дітей. Я тішуся і щаслива, що сьогодні ми маємо такий зал. Це так важливо, що хлопчики і дівчатка будуть тут рости духовно, пізнавати світ мистецтва, де як не в театрі вони повернуться до колиски народної творчості», - зауважила Лагасюк.

Батьки теж поділились враженнями. Висловили своє захоплення прекрасним залом. Найактивніші отримали відзнаки від завідувачки дитсадка.

Головними героями на цьому святі були маленькі артисти, які демонстрували свої творчі здібності. Діти старались показати яскраву гру. Вони впевнено почувались на новій сцені. Гучні аплодисменти стали нагородою їм за працю та майстерність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.