Селян дурила торговий агент «Таня»

Селян дурила торговий агент «Таня»
Жителька Ковеля розгорнула цілу шахрайську кампанію у селах на Львівщині. Вона приймала замовлення на виготовленням пам’ятників, але робіт насправді ніяких не виконувала.

Про це пише Район. Ковель.

Жінка представлялася «Танею», роздавала візитки і демонструвала каталоги із зразками монументів. В одному із сіл Сокальського району вона отримала замовлення на виготовлення із мармурової крихти сірого кольору та вкритих лаком двох надмогильних пам’ятників і завдаток на їх виконання обсягом 5 тисяч гривень. В іншому селі їй замовили два пам’ятники із природного каменю габро чорного кольору і надали 6 тисяч гривень та 50 доларів завдатку.

Згодом шахрайку затримали правоохоронці.

У суді вона провину не заперечувала. Мовляв, неофіційно неофіційно співпрацювала з підприємцем, у якого придбала каталог. Про замовлення йому не повідомила, кошти постраждалих привласнила та витратила на власні потреби. Коли ошукані люди телефонували до «торгового агента», то чули, що «Таня» вже не працює у цій галузі, а гроші поверне згодом.

До речі, обвинувачена раніше неодноразово притягалась до кримінальної відповідальності за умисні корисливі злочини.

За шахрайство Ковельський міськрайонний суд призначив їй покарання - позбавлення волі на один рік умовно. Крім того, вона має сплатити 510 гривень штрафу, а також майнову та моральну шкоду обом постраждалим обсягом 13 тисяч гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Селян дурила торговий агент «Таня»
12 травень, 2017, 17:48