Через сморід у Луцьку замінили трубу

Через сморід у Луцьку замінили трубу
Відходи та фекалії з мікрорайону Вересневого міста Луцька не змогли потрапити до місця очистки через прорив старої каналізаційної труби. Аби подібне не повторилося, керівництво заводу вирішило провести заміну мережі.

Про це повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Нагадаємо, що нестерпний сморід був у Луцьку в районі ЛПЗ в понеділок, 15 травня. Запах був на стільки сильним, що на одному з підприємств, розташованому в районі підшипникового заводу, навіть змушені були вимкнути вентиляцію, щоб неприємні запахи не потрапляли всередину.

Із цього приводу заступник міського голови Костянтин Петрочук пояснив, що стару каналізацію вже замінили, отож прориву більше не буде.

«Зараз відбувається тісна співпраця міста з цукровим заводом, вони вже вклали понад 300 тисяч гривень на очистки. Щодо останнього неприємного інциденту, то це виникла проблема із старою трубою, яка почала проривати. Її ремонтували, але, як виявилося, безрезультатно, що й призвело до чергового прориву та нестерпного запаху в мікрорайоні ЛПЗ у понеділок. Це був серйозний прорив, коли багато відходів потрапили просто в поле. Я там був на місцій бачив, що до очистки воно не дійшло, а вилилося в дірявій трубі. Тому керівництво заводу прийняло рішення повністю замінити трубу, й сьогодні це завершили. Тому їду зараз оглянути перед тим, як вони її засипатимуть», - поінформував Костянтин Петрочук.

Зауважимо, що внаслідок прориву труби в понеділок, на гарячу лінію міської ради «15-80» надійшло 36 телефонних скарг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.