У Луцьку випускний відгуляла «Маленька школа»

У Луцьку випускний відгуляла «Маленька школа»
Вже двадцять шостий випускний проводять педагоги відділу дошкільного розвитку дітей «Маленька школа», що у Палаці учнівської молоді.

Цьогоріч понад двісті вихованців покинули стіни ПУМу, аби вже у вересні сісти за парти дорослої школи.

Діяльність «Маленької школи» спрямована на підготовку дітей до дорослої освітньої системи. По завершенню року в Палаці діти вміють читати, писати, рахувати в межах десяти, мають певну базу з англійської, окрім того, вони займаються й в естетичному напрямку: музикою, малюванням, ритмікою, а також відвідують заняття з логіки.

Таким чином, окрім власне розвиваючої складової, батьки можуть виявити й схильність дитини до того чи іншого виду мистецтва. Тож, не дивно, що, переступивши поріг «Маленької школи», більшість випускників повертається у Палац на інші гуртки.

«Мені приємно, що ці діти потім залишаються в наших стінах. Окрім того, більшість з них стають учнями найкращих шкіл та гімназій міста», – розповідає керівник відділу дошкільного розвитку дітей Оксана Жумик.

Наталія Данилюк цьогоріч випускає зі школи вже третю дитину, а за два роки планує привести й четверту. Перша донечка закінчила «Маленьку школу» ще чотирнадцять років тому. «У нас – це сімейна традиція. Я знаю цих вчителів, тут добре ставляться до дітей та хороша атмосфера в колективі», – пояснює свій вибір вона.

На свято традиційно діти прийшли святково вбрані. До слова, викладачі школи намагаються урізноманітнити дозвілля чад, тож, щороку відбувається чимало заходів, як, скажімо, конкурс малюнку на асфальті, родинне свято чи Новий рік. У цей день як справжнім випускникам малюкам чіпляли дзвіночки та влаштували концерт.

Окрім урочистого вручення свідоцтв випускників виступили й творчі колективи Палацу учнівської молоді. До того ж на свято завітала й королева знань.

Не лишились у боргу й діти, адже підготували для присутніх танець, пісню та віршовані побажання. У свою чергу вчителі зауважили, що будуть раді бачити дітей й у інших гуртках та побажали їм гарного навчання у школах.

До слова, не зважаючи на те, що зараз лише травень, однак місць на наступний навчальний рік у «Маленькій школі» майже не залишилось, тож педагоги радо запрошують на запис.

Насамкінець свята дітлахам вручили патріотичні кульки, а вони, в свою чергу, привітали вчителів та подякували їм за турботу та навчання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сколько стоила родителям организация сего действа?
Відповісти
А сколько еще такого рода действ впереди: начальная школа, базовая, средняя.. Выдюжат родители!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку випускний відгуляла «Маленька школа»
29 травень, 2017, 09:31