Mail.ru закриває офіси в Україні

Mail.ru закриває офіси в Україні
Український підрозділ mail.ru закриють, а його працівникам запропонують роботу в російських офісах компанії.

Про це заявив генеральний директор Mail.Ru Борис Добродеєв в інтерв'ю російському виданню «Коммерсант», – пише BBC Україна.

При цьому Добродеєв підкреслив, що український бізнес не був надто прибутковим для компанії, тому mail.ru не очікує негативного впливу обмежувальних заходів на фінансові показники.

«Це вдарить насамперед по українських користувачах, які втратять свої улюблені комунікаційні сервіси… Безумовно, ми робитимемо все, щоби якось компенсувати цю втрату і допомогти українським користувачам продовжувати підтримувати контакти зі своїми друзями», – заявив гендиректор російської компанії.

Як відомо, 17 травня набув чинності указ Петра Порошенка про блокування в інтернеті доступу до ресурсів mail.ru, «ВКонтакте», «Однокласники» і Яндекс. У переліку заборонених російських компаній також телеканали РБК, «ТВ Центр», ВГТРК, «НТВ Плюс» і «Звезда», ТНТ, РТР-Планета, «Россия-24», антивірусні компанії «Лабораторія Касперського» і DrWeb, компанія-постачальник бухгалтерської програми «1С» та інші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.