Нагородили орденом волинянина, який виховує 15 дітей

Нагородили орденом волинянина, який виховує 15 дітей
Петра Бака, батька-вихователя дитячого будинку сімейного типу, що у селі Рованці Боратинської сільської ради,Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Життєва історія Петра Бака, який родом з Маневицького району непроста, та й сам він народився у багатодітній родині, - пише газета Слава праці.

Так 2005 року п’ятеро діток знайшли для себе люблячу сім’ю Баків. Згодом ще п’ятеро стали для них рідними. Всіх їх – 15, і всі - рідні і дорогі: Ліна, Елла, Еруард, Мар’яна, Леонід, Анатолій, Наталя, Марія, Юлія, Михайло, Микола, Тетяна, Міша, Василина і 13-річний Богдан. П’ятеро дітей уже торують дорогу у самостійне життя, двоє - студентів, восьмеро - школярів.

"З турботами і перемогами наш будинок функціонує 12-ий рік. Стараємося у душі наших дітей засівати зерна добра та любові, не забур’янювати їх, виполювати недоліки і такий процес – безперервний.

Не настільки втомлює робота фізична, як духовна. Бо прекрасно розумієш, що посієш у ранньому віці, то відповідні плоди збиратимеш пізніше. Не завжди все веселково, але все залежить від усвідомлення того, яку ти несеш відповідальність за дітей, які повірили тобі і довірили свою долю. А ще треба вірити у чудеса, у добрих ангелів, і наші діти у це вірять", - розповідає батько сімейства Петро Бак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нагородили орденом волинянина, який виховує 15 дітей
09 червень, 2017, 03:21