Сказали, скільки в Україні коштуватиме iPhone 8

Сказали, скільки в Україні коштуватиме iPhone 8
Вартість найновішого iPhone 8 у сполучених Штатах Америки 1000 доларів, а перевіривши джерела та додавши націнку українських магазинів, ціна на новий смартфон становитиме 38-40 тисяч гривень.

Про це інформує сайт TopGeek

Висока вартість смартфона зумовлена досить проблематичним ввезенням техніки Apple в Україну. Тому до ціни власне гаджета додають ціну доставки та митні платежі, і тільки цій підсумковій сумі подавці роблять націнку.

До слова, сьогодні з’явилася інформація, що вартість гаджета в Росії становитиме 80-90 тисяч рублів.

Новий Apple iPhone 8 стане найдорожчим смартфоном за всю історію випуску. Ціна обумовлена вартістю технологій та комплектуючих, які використають у новому флагмані компанії. В девайс вбудують найновіші біометричні системи захисту, а саме сканер оболонки ока і дактилоскопічний сенсор. Останній розмістять безпосередньо на OLED-екрані, який займатиме всю лицеву частину смартфона. Таким чином, кнопка Home стане віртуальною.

Також у дисплеї застосують удосконалену систему тактильної віддачі Taptic engine. Смартфон iPhone 8 отримає захист від вологи за стандартом IP67, новий виробничий процесор A11 та функцію швидкого безпровідного заряджання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: iPhone 8, ціна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Робіть закази. Привезу з Польщі
Відповісти