Луцька мерія виселить художників, щоб продати приміщення

Луцька мерія виселить художників, щоб продати приміщення
Із молотка на аукціоні пропонують пустити два приміщення на вулиці Лесі Українки в Луцьку. Як розповіли фінансисти, донедавна ці об'єкти були «загубленими».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 20 червня, - пишуть Волинські Новини.

Зі слів начальника відділу управління майном міської комунальної власності міськради Алли Грабко, там зараз незаконно знаходяться художники.

«На вулиці Лесі Українки, 37 є два маленьких мансардних приміщення, там зараз самовільно знаходяться художники. Ми побачили ці два об’єкти, коли підрахували загальну площу будинку й приміщень, які там вже орендують. Тому пропонуємо їх подати на аукціон, охочих вже багато», - розповідає Грабко.

Із цього приводу голова комісії Олександр Козлюк додав, що раніше ці приміщення були під зачиненими дверима, що ввело в оману депутатів, які подумали, що квадратні метри вже приватизовані.

Так, члени засідання одностайно підтримали рішення рекомендувати депутатам міськради включити нежитлові приміщення площами 16,6 кв.м та 23,3 кв.м до переліку об'єктів, що підлягають приватизації шляхом проведення аукціону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не художників треба виселяти,а сморід в Луцьку ліквідовувати.Хоча,що можна взяти з бідних художників....
Відповісти
Ці виселять кого хочеш і все що хочеш продадуть з аукціону. Тільки потім грошей ніхто не знайде. До виборів ще 100 рублів так і націрюють.
Відповісти
Останні новини
Луцька мерія виселить художників, щоб продати приміщення
20 червень, 2017, 16:24