В Іваничах чепурять сквер біля вокзалу. Почали з доріжки за 160 тисяч

В Іваничах чепурять сквер біля вокзалу. Почали з доріжки за 160 тисяч
В Іваничах місцева влада має намір впорядкувати сквер біля залізничного вокзалу. Лишень бруківка на доріжці від вокзалу до автостанції коштувала 160 тисяч гривень.

Про це повідомляє Буг.

В Іваничах комунальники завершують викладати тротуарну плитку на пішохідній доріжці, що веде від автобусної станції до площі біля залізничного вокзалу. Орієнтовна вартість цієї доріжки – 160 тисяч гривень.

«Спочатку планували класти плитку як тротуар. Але, щоб забезпечити людям, які живуть поряд, заїзд до своїх осель, розширили його до доріжки. Жителі долучилися фінансами. А ще зателефонував підприємець Пасічник, щоб біля його магазину «Іван хліб» покласти теж таку плитку, він профінансує. Чому б і ні?» – каже селищний голова Федір Войтюк.

За його словами, розпочалися роботи минулого року: на привокзальній площі облагородили клумбу: посіяли траву, посадили квіти. У планах облагородити привокзальний сквер: розчистити хащі, посіяти траву, покласти тротуарну плитку на доріжці, що веде від автостанції до вокзалу, поставити лавочки, паркові ліхтарі, почистити водозливну каналізацію та відремонтувати дорогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Іваничах чепурять сквер біля вокзалу. Почали з доріжки за 160 тисяч
04 липень, 2017, 16:10