У Луцьк привезуть Картину Миру

У Луцьк привезуть Картину Миру
У Луцьку відбудеться патріотична акція “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

За підтримки ГО “Ти не один” відбудеться Всеукраїнська культурно-мистецька, патріотична акція під назвою “Спільне бажання мільйонів сердець збудує щасливу країну”.

Вона стартує 31 липня в місті Дніпро, пройде в усіх обласних центрах і завершиться 24 серпня, на День Незалежності України, у прифронтовому місті Покровськ Донецької області.

Під час акції через усі регіони перевезуть закріплену на автомобілі Картину Миру, виконану дітьми та дорослими. У кожному місті на центральній площі відбуватимуться масштабні презентаційно-мистецькі дійства.

У рамках заходів - благодійні аукціони українських художників під гаслом “Мистецтво лікує” (кошти від реалізації кожної картини буде перераховано на лікування воїна АТО) та майстер-класи з малювання.

Організатори закликають усіх небайдужих взяти участь в акції, головною метою якої є показати світу, що всі дорослі і діти мають єдине бажання - жити в щасливій країні.

За допомогою мистецтва, різних митців з усіх областей України відобразити красу та велич нашої держави, як доказ того, що у нас є чим пишатися, й що ми заслуговуємо на щасливе майбутнє.

У Луцьку дійство відбудеться 15 серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьк привезуть Картину Миру
10 липень, 2017, 17:30