Показали, як на Світязі відпочивали люди з вадами зору

Показали, як на Світязі відпочивали люди з вадами зору
Активісти та волонтери волинського осередку громадської організації “Генерація успішної дії” відпочивали на озері Світязь.

Незрячі мали можливість ознайомитись із Шацьким національним природним парком, оздоровитися в цілющій воді.

“Наша мандрівка до озера Світязь відбулась у рамках програми “Пам'ятки на дотик”, яку ми реалізовуємо вже декілька років поспіль. Вдалося побувати в багатьох куточках України, є ще чимало ідей та задумів. Зокрема, організувати незрячим подорожі за межами нашої країни, аби вони змогли “доторкнутись” до перлин світових визначних місць, - розповідає голова ГО “Генерація успішної дії”, вчитель історії Віталій Ткачук.

Марійка Кревська - наймолодша в компанії “світязьких” відпочивальників. Дівчині - 23 роки. Закінчує волинський виш і вже працює за фахом - психологом у школі села Гірка Полонка. Зір Марійка втратила в 10 років. Її активності, жвавості та мудрості можна повчитися багатьом.

“Море позитивних вражень, гарна компанія, пляж і хороша вода. А ще для незрячих змінити обстановку, “чотири стіни” на свіже повітря, то, направду, велике щастя та успіх, бо нові враження, емоції та приємні спогади надихають, закарбовуються десь у куточках пам'яті та слугують хорошим стимулом до активного соціального життя моїх друзів”, - ділиться думками Марійка Кревська.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Показали, як на Світязі відпочивали люди з вадами зору
01 серпень, 2017, 11:26