Лучани - треті за кількістю поданих візових анкет

Лучани - треті за кількістю поданих візових анкет
У Генеральному консульстві Республіки Польща у Луцьку прогнозують, що в 2013 році польські дипломатичні установи в Україні отримають 650 тисяч візових анкет.

Про це в інтерв'ю виданню «Волинський Монітор» розповіла керівник відділу особового руху в Генеральному консульстві РП у Луцьку консул Беата Бживчи, повідомили Волинські Новини.

З її слів, консульство нині опинилося «на лінії вогню». Мовляв, кількість візових анкет щороку збільшується.

«У минулому році таких анкет та виданих віз було близько 500 тисяч. У нинішньому році ми очікуємо, що їх буде 650 тисяч», - додала вона.

Також посадовець повідомила, що нині лише Київ та Львів випереджають Луцьк за кількістю поданих анкет.

«Хоч тут, мабуть, я Вас здивую, оскільки щомісячні статистичні дані про кількість візових анкет, що подаються в усіх консульствах в Україні, свідчать, що Луцьк вже кілька місяців підряд займає третє місце. Провідною консульською установою, з огляду на кількість поданих візових анкет і виданих віз, є Львів, а друге місце зайняв Київ», - розповіла Беата Бживчи.

Причинами такої ситуації, на її думку, є завершення періоду сезонних робіт у Польщі та наявність у клієнтів консульства довготривалих віз. «Наступною причиною може бути також рівень заможності суспільства», - додала консул.

Нагадаємо, що влітку Міністерство закордонних справ Польщі через порушення у процесі видання віз звільнило увесь персонал польського консульства у Луцьку, а генерального консула відсторонили від посади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Польща, візи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани - треті за кількістю поданих візових анкет
08 грудень, 2012, 11:10