Повідомили, до коли протримається спека

Повідомили, до коли протримається спека
Перші два дні тижня будуть дуже теплими, подекуди навіть спекотними. Проте з 13 вересня температура поступово почне знижуватися.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, – пишуть Факти ICTV.

За прогнозами синоптиків, у вівторок, 12 вересня, в Україні без опадів, і лише вдень на заході, а також у Вінницькій та Житомирській областях короткочасні дощі, місцями грози. Тут буде найхолодніше – в середньому +22. На півночі та сході протягом дня від 27 до 29 градусів тепла. Спекотно буде в центрі та на півдні, місцями очікується до +33 градусів.

У середу, 13 вересня, на всій території України – сухо. Тільки вночі може покапати у західних областях. Спека поступово почне спадати. У східних та південних областях – до +29 градусів. У столиці синоптики обіцяють вночі дощ і 13-15 градусів, вдень до +22.

У четвер, 14 вересня, скрізь сухо, середня денна температура по Україні дуже комфортна – 26 градусів вище нуля. Сухо та сонячно буде в Києві, вночі 12-14, а вдень 23-25 градусів.

У п’ятницю, 15 вересня, погода суттєво не зміниться. На Закарпатті та частково у західних областях вночі можливий дощ, що призведе до незначного зниження температури. У Києві хмарно з проясненнями. Вночі 12-14, а вдень – до +23 градусів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.