Відома журналістка звинуватила «Аверс» у маніпуляціях

Відома журналістка звинуватила «Аверс» у маніпуляціях
Відома журналістка Анастасія Станко стверджує, що представники телеканалу «Аверс» намагалися використати її для маніпуляцій.

Про це вона написала у Facebook.

За словами Станко, телеканал «Аверс» намагався використати її в «за всіма ознаками маніпулятивному сюжеті про депутата Ігоря Лапіна (на фото).

«Почалось все з того, що до мене звернулись люди, що представились журналістами луцького каналу «Аверс», про який я до того не чула жодного разу, і сказали, що вони роблять матеріал про волинських солдат, яких я знімала у Стукаловій балці в 2014 році. Я чесно думала, що це таки про добровольців «Айдару». І я навіть втішилась, бо особисто думаю, що «Айдар» має багато героїчних сторінок в своїй історії, і що незаслужено пам'ятають здебільшого не ці сторінки», - йдеться в дописі.

Анастасія Станко зазначила, що спілкувалася з представниками «Аверсу» у Skype.

«І після ввідного речення про Стукалову балку вони почали запитувати про мародерство в селі. А коли нас в Стукалову балку проводив Максим Козуб, то ми справді зустріли одного місцевого - одного!!!!, котрий нарікав на українських військових. І підозрював їх у мародерстві. І чесно кажучи жодного доказу цим його звинуваченням не було, були лише його слова в пустоту, бо збоку стояв Максим з «Айдару», і я не можу передати просто, наскільки він був злий - на своїх побратимів - за те, що такі речі могли бути можливими. І всі, хто знають Макса, знають, наскільки це порядна людина. Цей сюжет, до речі, в нас опублікований в липні 2014. І більш до цього сюжету мені нема що додати», - написала журналістка.

«І от ок - це вже не розмова про героїчне минуле волинських бійців «Айдару» - розумію я із запитань по скайпу, можливо це буде розмова про проблему з мародерством, про те, які права має людина зі зброєю на війні, а які обов'язки, і як це було на початку літа 2014, але знову розмова і не про це. Журналістка раптом запитує про депутата Лапіна, і чи депутат Ігор Лапін - мародер, і чи хтось казав, що він мародер. Але я не бачила в Стукаловій балці Лапіна, я бачила Лапіна лише на Металісті на передовій і з автоматом. І наскільки мені відомо, тоді не депутат Лапін в Стукаловій балці ніколи не був», - переповіла події Анастасія Станко.

«Тому мені дуже неприємно, коли мною намагаються зманіпулювати і використати мене в сюжеті, котрий має всі ознаки брудної заказухи. Тому я можу порадити всім тільки одне: не давайте коментарів каналу «Аверс», тому що є велика ймовірність, що давши інтерв'ю цьому каналу - ви можете стати героїнею матеріалу, що має всі ознаки замовного. Якщо хтось хоче зробити розслідування про Ігоря Лапіна, то розслідування так не робляться. Але вочевидь ніхто нічого не збирався розслідувати», - резюмувала вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
чи вона така відома журналістка?
Відповісти
Як "тато" вчить - так той "Аверс" і працює! :)
Відповісти
Пройде час,а час як кажуть лічить і ми побачимо хто воював.а хто віз додому награбоване.
Відповісти
Останні новини
Відома журналістка звинуватила «Аверс» у маніпуляціях
28 вересень, 2017, 11:11