На Волині члени ТВК змінили дату документа, щоб уникнути відповідальності

На Волині члени ТВК змінили дату документа, щоб уникнути відповідальності
Спостерігач Громадянської мережі ОПОРА упіймав Колківську селищну виборчу комісію Волинської області на тому, що реквізити протоколу першого засідання ТВК не відповідають дійсності, і написав заяву в поліцію.

Інцидент трапився у п’ятницю, 29 вересня, в смт Колки, - інформує ОПОРА.

Колківська селищна виборча комісія Волинської області провела перше засідання 18 вересня 2017 р. з недотриманням строків його проведення. Щоб уникнути можливої відповідальності за порушення строків проведення першого засідання представники виборчої комісії переписали протокол засідання, поставивши на ньому дату 16 вересня 2017 р. До слова, на цьому засіданні був присутній представник Громадянської мережі ОПОРА і вніс подання для реєстрації спостерігачів з метою спостереження за виборчим процесом з перших виборів, що відбудуться в Колківській ОТГ 29 жовтня 2017 р.

28 вересня 2017 р. представник ОПОРИ відвідав виборчу комісію з метою одержання посвідчень зареєстрованих спостерігачів. Уже в статусі спостерігача він ознайомився з іншою виборчою документацією і помітив, що на протоколі першого засідання стоїть дата 16 вересня 2017 р. Крім того, в протоколі зазначається, що на засіданні був присутній представник ОПОРИ.

Оскільки текст протоколу не відповідає дійсності, представник ОПОРИ 29 вересня звернувся із заявою до правоохоронних органів.

Представники Маневицького відділу поліції ГУНП у Волинській області заяву прийняли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині члени ТВК змінили дату документа, щоб уникнути відповідальності
30 вересень, 2017, 23:06
Помер боєць 14-ї бригади
30 вересень, 2017, 21:58