У луцькому «Спорт Лайфі» травмувалася дитина

У луцькому «Спорт Лайфі» травмувалася дитина
5-річний хлопчик травмувався у дитячій кімнаті клубу «Спорт Лайф», а в адміністрації сказали, що дадуть відповідь через місяць.

Про інцидент, який трапився у четвер, 5 жовтня, виданню «Волинь24» розповів батько хлопчика.

«Дружина залишила сина в ігровій кімнаті, коли повернулася – побачила, що в хлопця розсічений лоб, величезна гуля, обличчя в крові, дитина верещить. Ми відразу викликали швидку, а все, чим допомогла адміністрація, порадили написати заяву. У них нібито керівництво в Києві, і через місяць нам дадуть відповідь», – розповів чоловік.

За його словами, за догляд за дитиною «Спорт Лайф» бере окрему плату. Такий абонемент коштує 4,5 тис грн.

«Гроші беруть немалі, а коли зайшла мова про відповідальність – нічого страшного не сталося, витріть лоба, і все. Не показали ліцензію на всі ці гойдалки – поставили, швидше за все, дешеве китайське обладнання. Не пояснили, хто доглядає за дітьми, чи мають вони спеціальну освіту…» – каже батько травмованого хлопця.

На запитання журналістів щодо прикрого випадку, в адміністрації луцького «Спорт Лайфу» пообіцяли передзвонити протягом дня та надати відповіді на всі запитання. Проте жодної реакції з боку спортклубу так і не дочекалися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це новина?

Що буде наступним?
Відповісти
Нам 1, 7 і досить часто я відвідувала з донькою дитячу кімнату в спорт лайфі. На погляд зі сторони можу сказати, що за дітьми там дійсно працівниці не дивляться, переважно сидять в телефонах, рідко бачила, щоб дівчата грались і розважали дітей.або просто включають їм мультики. На скільки я знаю, якщо ви хочете, щоб дивились конкретно за вашою дитиною, то цю послугу маєте замовляти окремо, такі в них правила подобається це нам відвідувачам чи ні....стосовно іграшок і лабіринту, то повзала за своєю малою по тому лабіринту і вздовж і впоперек, то на мою думку він є безпечним для дітей, якщо звичайно там не дуріти. А взагалі, якщо лишаєте таку маленьку дитину на абсолютно чужу людину без будь-якої освіти, то МАМА ЧОМУ ВИ ТЕПЕР ДИВУЄТЕСЬ...зате прес покачала...
Відповісти
Знову Палиця винуватий?
Відповісти
За дітьми там дивляться погано. Доглядачами працюють студенти по 4 години. Працюють в основному вп явшись в телефон або ноутбук, або годинами розмовляють по телефону. Не один раз бачила... Ось і результат.
Відповісти
Велике співчуття батькам та дитині...Моя дитина і я відвідуємо спортлайф майже рік, і мене часто глибоко тривожила безвідповідальність деяких інструкторів, я про це з ними говорила, а потім вирішила сама бути біля дитини і дивитися за нею.
Відповісти
Додою на рахунок телефонів, нещодавно заходжу останніх два рази в лайфік, говорить по телефону , про своє, і навіть не кладе трубку,бо мама зайшла, зробить зауваження... Я думаю,немає усвідомлення відповідальності,це перше, по - друге,коли я розмовляла з нею за правила в лабиринті,інструктор була не компетентна,навіть в тих речах, що написано на стенді, що можна і що не можна в лабиринті дітям, а спокійно мені відповідала : -Я нічого зробити не можу...
Відповісти
ні невинний ніхто!!! просто наші чиновники сра....лизи відчувають себе БИДЛОМ і несоромляця цього і поводяться відповідно!!! і ніхто ненаважиться перевірити техніку безпеки. Поліція, яка прийде жебракувати до фонду ІГОРЬКА і НЕДОЛУГОГО ПЯНИЧКИ НА ГЕЛЕНВАГЕНУ, не відкриє справу бо проситимуть на нові столи і І ВІСКИ на ДЕНЬ народження шефа))) непомітить складу злочину!!!!... охорона праці взагалі не зреагує. інспекція праці взагалі оходить ЦУМ і Спорт ЛАЙФ стороною обходить - вони базарників штрафують. А СПОРТ ЛАЙФ скаже що вони посередники посередників від посередників !!!!!! ОРендують підприємці - власників не бачили !!!
А знаєте чому,????
Бо ми з гордого народу перетворились на... (не всі,!!!! хто може гордо називати себе УКРАЇНЦЯМИ!!! це нестосується)
Бо ми перетвотились на недолуге населення, яке немає ні гордості ні гідності!!!! а треба просто вийти і сказати що нам не подобається що наших дітей калічать !!!!
МИ перетворюємось на вид про який через віки будуть із соромом згадувати наші правнуки!!!!

Не бійся друзів - найгірше, що вони можуть зробити - це зрадити тебе.
Не бійся ворогів - найгірше, що вони можуть зробити - це вбити тебе.
Бійся байдужих. Через їхню мовчазну згоду у світі є і зрада, і вбивство, і всі нещастя на Землі.


PS
ОТ мені так здається..
маєте свою думку???
вам непотрібно мені відписувати- просто якщо Вас хвилює майбутьнє цієї теріторії в центрі Європи, просто зателефонуйте завтра в прокуратуру і запитайте як йде рослідування, і які структури залучені !!!
Я так і зроблю завтра!!!
Відповісти
Вже рік ходжу з дитиною в дитячу кімнату, тренери привітні, професійні та якісно виконують свою роботу. Якщо Ви слідкуєте за дитиною в дитячій кімнаті, то тренер не зобов'язаний контролювати Вас.Це не дитячий садок і не персональна няня.....а якщо Ви бажаєте щохвилинного нагляду, то сплачуйте додаткові послуги і тоді можна звинувачувати тренера в некомпетентності і халатності
Відповісти
Відвідую з дитиною Спортлайф майже рік. Жодних нарікань на роботу тренерів немає. Професійно виконують роботу, належно доглядають дітей.
Тренер це не персональну няня і він не зобов'язаний пильнувати дитину, якщо за нею додатково дивиться хтось з батьків. Хочете щохвилинного контролю платіть за додаткові послуги або персонального тренера і тоді предявляйте претензії
Відповісти
Останні новини
У луцькому «Спорт Лайфі» травмувалася дитина
06 жовтень, 2017, 22:35