На Волині знищили 13 боєприпасів часів Другої світової

На Волині знищили 13 боєприпасів часів Другої світової
20-21 жовтня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС у Волинській області вилучили та знищили 13 застарілих боєприпасів часів Другої світової війни.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Боєприпаси виявили у Маневицькому, Луцькому та Ківерцівському районах області. А саме: 7 артилерійських снарядів калібром 76 та 45 мм, 2 мінометних міни та дві ручні гранати Ф-1.

З метою попередження нещасних випадків серед населення в разі виявлення вибухонебезпечних предметів, рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами.

Категорично забороняється: торкатися підозрілого предмету або пересувати його, заливати його рідинами, засипати ґрунтом або чимось його накривати, здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, намагатися самостійно знешкоджувати знахідку, розбирати вибухонебезпечний предмет, доручати спостерігати за ним до приїзду саперів дітям.

Пам'ятайте, що у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні, необхідно відразу повідомити про це за номером «101» або «102», а також ні в якому разі не намагатися самостійно пересувати знайдені боєприпаси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині знищили 13 боєприпасів часів Другої світової
23 жовтень, 2017, 12:22