Луцькому ЦНАПу вручили відзнаку

Луцькому ЦНАПу вручили відзнаку
Відзнаку за вагомий внесок у забезпечення реалізації державної політики щодо удосконалення системи надання адміністративних послуг на місцевому рівні отримав Центр надання адміністративних послуг у Луцьку.

Вручили нагороду під час конференції «Стан та перспективи реформування системи надання адміністративних послуг. Децентралізація повноважень у сфері надання адміністративних послуг», організованої Міністерством економічного розвитку і торгівлі України спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки проекту «Реформа управління на сході України», – повідомляють у ЦНАПі.

Авторитетну нагороду вручив Перший віце-прем’єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

«Міністерство економічного розвитку і торгівлі України високо цінує вашу відданість справі, особистий внесок кожного у виконання покладених завдань, – йдеться у нагородному листі. – Ефективна система надання адміністративних послуг є важливою складовою трансформації українського суспільства, наближення його до європейських стандартів і беззаперечно залежить від вашої наполеглевої праці».

Директор департаменту Лариса Карп’як також подякувала колективу за відданість справі і особистий внесок кожного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькому ЦНАПу вручили відзнаку
24 жовтень, 2017, 12:54