«Тростянецькі ковбаси» знизили ціни, а спортцентр «ANT» став табором біженців: як бізнес Луцька реагує на війну

«Тростянецькі ковбаси» знизили ціни, а спортцентр «ANT» став табором біженців: як бізнес Луцька реагує на війну
Триває третій день повномасштабної війни в Україні. У нас надійний захист і шалена підтримка: санкції з боку Європи, США та допомога міжнародного хакерського угрупування Анонімус. Відреагував на російську агресію також і волинський бізнес.

Інформаційне агентство ВолиньPost щоденно інформує про перемоги наших вояків, адже такі новини - найкращі. Сьогодні ж у рубриці Добрі новини від ВолиньPost ми розповімо про ще одну важливу річ - реакцію волинського бізнесу на російську окупацію.

«Тростянецькі ковбаси» знизили ціни

Мережа «Тростянецькі ковбаси» у зв'язку зі складною ситуацією знизила ціни на м'ясо. Пропонують значно нижчий прайс і повідомляють, що доставка товарів здійснюється щоденно.

Відтак, шия свиняча, яка коштувала раніше 140 грн за кілограм, тепер вартує 95, а магазин отримав купу задоволених та щиро вдячних покупців.



Безоплатні обіди для біженців у Patio Di Fiori

Луцький ресторатор Володимир Пащенко анонсував у своєму закладі безкоштовні гарячі обіди для переселенців. Тож, якщо ви або ваші знайомі потребують, у Patio Di Fiori вас обов'язково смачно нагодують. Бізнесмен також висловив подяку фермерам, які забезпечують картоплею. Зауважимо, ресторатор пропонує допомогу в організації харчування Луцької територіальної оборони.



Mr.Scrubber перестав співпрацювати з білорусами

Відомий бренд Mr.Scrubber теж висловив свою позицію.

До слова, товари для догляду та краси компанія виготовляє у Луцьку.

Вони звернулись до відтепер колишніх білоруських партнерів і повідомили, що розривають співпрацю та дистрибуцію в Республіку Білорусь, аргументовуючи тим, що ця держава стала колаборантом фашистської Росії і підтримує наступ агресора.



У спортцентрі в Луцьку «ANT» влаштували табір для біженців

Cпортивна академія «ANT» у Луцьку розгорнула у своєму приміщенні табір для біженців. Його розмістили на вулиці Ковельській, 40 (відразу за заводом «Електротермометрія»). Наразі тут готові прийняти 60 людей. Зауважують, що зможуть і більше, якщо матимуть більше карематів та ковдр.

Приймають каремати, спальні мішки, теплі ковдри, будь-яку їжу.

Фінансову допомогу приймають на рахунок благодійного фонду 2.5 Екватора UA02305299000002600502 0802327

Телефони для тих, хто потребує прихистку: 096 993 26 94 095 590 58 30.

Окрім того, спортивна академія влаштовує переїзди жінок з дітьми у Польщу (без чоловіків та домашніх тварин). Автобус курсує від нашого залу. Відразу як назбирається група з 30 людей, автобус вирушатиме на Польщу (до кордону «Устилуг»).



Знаємо також, що і мережі Наш Край та SPAR завезли велику партію продуктів для Центру допомоги теробороні, а також ще про велику кількість добрих справ від бізнесу, які дарують віру у те, що з такими об'єднаними зусиллями нам ворог не страшний!

Спасибі!

Ми в свою чергу нагадуємо: зберігайте спокій, холодний розум і перевіряйте всю інформацію. А ми обіцяємо шукати і висвітлювати добро і впевнені, що одного дня головною доброю новиною буде звістка про нашу перемогу!

Повідомляйте нам про добрі новини у ваших селах, містах, громадах на нашу електронну скриньку [email protected] або за телефоном 050-505-20-30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Він вважає що після цієї ганьби він все виправить
Відповісти
Думаю просто нема клієнтів, то хоч так пробув виправити карму))
Відповісти
Хай там, не час сваритись
Відповісти
Чому "без домашніх тварин"? Вибіркова допомога втрачає свою мету і цінність.
Відповісти
Масей «КРАСАВА»!!!
Відповісти