Вперше у Луцьку! Вечірка, яку Ви не можете пропустити*

Вперше у Луцьку! Вечірка, яку Ви не можете пропустити*
У Луцьку у фешенебельному «Рaganini hall», який знаходиться у ресторані «Мелодія», напередодні Нового року влаштують фітнес-вечірку для справжніх спортсменів та просто любителів здорового способу життя. У програмі вечора - розіграші призів, смачні фітнес-частування, а також багато сюрпризів та запальна дискотека.

Вечірку «New year’s fitness party» запланували на 23 грудня.

Захід подібного характеру та масштабу уперше відбудеться у Луцьку. Вечірку організовує фітнес-центр «Maximus» для своїх клієнтів, а також просто любителів спорту. Тож усіх охочих запрошують весело та драйвово відсвяткувати наближення новорічних свят.

Серед гостей свята розіграють чимало подарунків, зокрема 10% знижку на святкування у ресторанах «Мелодія» та «Paganini», номер у готелі «Paganini», а також 3-годинний сеанс релаксу в SPA-зоні для цілої компанії. Розіграш відбуватиметься за щасливими номерами вхідних квитків. До слова, організатори обіцяють й інші сюрпризи, які поки тримають у секреті.

У програмі святкування заплановані виступ спортсменів та відомої танцівниці Анжеліки Арутюнян, яка продемонструє звабливий східний танець.

Анжеліка Арутюнян
Анжеліка Арутюнян


Під час вечірки шляхом голосування тренерів мають обрати й майбутніх володарів почесних звань Міс та Містер «Maximus».

«Ми номінуватимемо наших постійних відвідувачів та спільно із тренерами вручимо символічні відзнаки для переможців (нагороду жартівливо можна назвати «Оскар від Максимусу») На вечірці буде цікаво і спортсменам, і людям близьким до спорту, адже ми плануємо просто приємний веселий вечір із присмаком фітнесу. Ми хочемо вийти за межі нашого клубу, відкрити двері та познайомити людей із нами, та влаштувати гарне свято, адже спортсмени теж люди, які іноді також хочуть розслабитися і відірватися», - розповіла автор ідеї Анна Рудень.

Родзинкою вечора стане показ колекції спортивного одягу від всесвітньовідомого бренду «Trec Nutrition». На святкування завітає офіційний представник компанії у Західній Україні Романа Бондарук, аби презентувати показ. Моделі демонструватимуть якісний європейський спортивний одяг, який знайшов чимало прихильників серед любителів спорту. Тож обіцяють яскраві кольори та ефектних моделей у різноманітних образах.

Романа Бондарук
Романа Бондарук


«В одязі відомого польського виробника Trec Wear я з задоволенням тренуюся сама і рекомендую своїм клієнтам, тому що я впевнена в його якості та зручності. А дизайни тканин просто вражають моїх модних спортсменів. Ми з нетерпінням чекаємо новинок, так як знаємо, що вони завжди яскраві та суперстильні!» - говорить Романа Бондарук, офіційний представник компанії «Trec Nutrition» та Trec Wear, тренер фітнес-центру «MAXIMUS», віце-чемпіонка України, майстер спорту України по фітнесу та фітнес бікіні.

Організатори, окрім святкового меню, запланували й фітнес-частування. Охочі зможуть скуштувати протеїнові коктейлі від «Trec Nutrition», а меню сформують так, аби і спортсмени, і неспортсмени знайшли для себе улюблені страви. Зокрема, обіцяють широкий вибір корисних страв, приготованих на грилі, покуштувати які зможуть навіть ті, хто на дієті.

Ще однією фішкою буде коронна страва вечора - фітнес салют, яка теж буде включена до меню. Страва буде розрахована на 4 людини та буде подаватися по-особливому, проте поки шеф тримає інтригу, які ж інгридієнти увійдуть до її складу, та чим особливою буде презентація.

Опісля конкурсів, показів та виступів організатори запланували шалену дискотеку, під час якої на гостей також чекатимуть сюрпризи.

Тренер фітнес-центру «MAXIMUS» Альона рада Вас бачити на нашій вечірці
Тренер фітнес-центру «MAXIMUS» Альона рада Вас бачити на нашій вечірці


Кількість місць на святкуванні обмежена, тож охочі можуть звертатися за квитками на рецепцію фітнес-центру «Maximus», який розташований на вулиці Електроапаратній, 4. Вартість вхідного квитка на вечірку - 100 гривень.

Важливо, щоб гості вечірки зробили попереднє замовлення та забронювали столик, аби мати змогу провести гарний вечір у компанії друзів з можливістю виграти приємні подарунки.

Телефон для бронювання столиків та попереднього замовлення 068 424 1056.

На афіші - тренери фітнес-центру «MAXIMUS» Вікторія, Василь та Антон
На афіші - тренери фітнес-центру «MAXIMUS» Вікторія, Василь та Антон

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде круто;)
Відповісти
Гарна дупа
Відповісти
Останні статті
Вперше у Луцьку! Вечірка, яку Ви не можете пропустити*
29 листопад, 2016, 14:30