Клімчука обізвали «брехуном» через питання про звільнення ректора

Клімчука обізвали «брехуном» через питання про звільнення  ректора
Депутати Волинської обласної ради не продовжили контракту з ректором Волинського інституту післядипломної освіти Михайлом Сташенком.

Начальник управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації Олександр Хомич 26 грудня під час сесії Волинської обласної ради озвучив проект рішення, згідно з яким пропонувалося звільнити Михайла Сташенка з посади ректора Волинського інституту післядипломної освіти.

За словами Хомича у липні фінансова інспекція здійснила перевірки інституту і встановила, що робота Сташенка завдала інституту 104 тисячі гривень фінансових збитків та матеріальні порушення на 95 тисяч гривень.

Депутат облради Віталій Собко (ВО «Свобода») зазначив, що Міністерство освіти видало роз’яснення, де спростувало звинувачення фінінспекції.

Анатолій Грицюк (ВО «Батьківшина») заявив, що рівень інститут за останні роки виріс. І навіть має срібну і золоту нагороди.

«Розправа над людино, яка на це не заслуговує, це цинізм і ганьба», - заявив Грицюк.

А депутат Ігор Гузь (Фронт змін) вважає рішення про звільнення «політичним замовленням Курилюка, Башкаленка і Клімчука».

Голова Волинської ОДА і депутат облради Борис Клімчук (Партія регіонів) відповів, що в інституті роками нічого не змінюється.

«В мене немає іншого способу вирішувати кадрові питання. Є єдиний спосіб – законний. Я добре знайомий із роботою інституту. Мене цікавить, чому там нічого не відбувається за багато років. Є речі, для чого цей інститут призначено», - заявив губернатор.

Депутат і голова профільної комісії, яка рекомендувала продовжити контракт із Сташенком ще на каже неправду.

«Ви брехун і оббріхуєте людей. Ви нахабно підходите до питання», - зазначив Карпюк.

Крім того, він звинуватив губернатора в тому, що той тиснув на нього як на керівника інституту «Україна» в 2011 році.

«Я не маю до цього стосунку. Щодо «брехуна» я не буду подавати на вас до суду. Але скажу, вам ніколи не стати Клімчуком, а я ніколи не опущуся до вашого рівня. Ми люди різного калібру», - відповів на це Клімчук.

Депутат проголосували проти рішення звільнити ректора достроково, але і не проголосували за продовження йому контракту. Чинний контракт завершиться в січні 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви вкажіть призвище того "розумника" що сказав ці слова! Прикривеєте? Бо у того "розумника" Карпюка (ректора університету "Україна")рильце у доброму пушку і коли Клімчук йому відповів, то седів червоний як рак!:) На Аверсі по трансляції все добре було видно і чутно! А ви панове журналісти не все описуєте і вводите людей в оману! Якби не ТВ-трансляція, вам могли і повірити, а так... чергова ганьба!!!
Відповісти
Точно!!!
А то всіх повиділяли "жирним", а самого ляльокала Карпюка так, просто!:)
Відповісти
"«Я не маю до цього стосунку. Щодо «брехуна» я не буду подавати на вас до суду. Але скажу, вам ніколи не стати Клімчуком, а я ніколи не опущуся до вашого рівня. Ми люди різного калібру», - відповів на це Клімчук."
СЛАВА БОГУ! ХАЙ ГОСПОДЬ НЕ СТВОРЮЄ ТАКИХ БІЛЬШЕ "КАДРІВ" ЯК ГОЛОВА ОДА!!! ДЯКУВАТИ БОГУ ВІН В НАС ОДИН І НАДІЄМОСЯЩО ЦЕ ЩЕ НЕ НА ДОВГО,БО ВЖЕ ПЕНСІЯ З РОТУ ПРЕ...
Відповісти
отправте це бридоття на поліську пенсію це вже дідок непотрібний!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
"Потрібні" Лучанка та luca обізвались!:)))
Відповісти
Останні новини
Клімчука обізвали «брехуном» через питання про звільнення ректора
26 грудень, 2012, 16:32