Поліція заявила, що не має ДНК вбивці Окуєвої

Поліція заявила, що не має ДНК вбивці Окуєвої
Слідів ДНК на автоматі, який було знайдено у Васильківському районі за півтора кілометра від місця розстрілу автомобіля добровільців Аміни Окуєвої та Адама Осмаєва, немає.

Про це в коментарі УНН повідомив начальник відділу комунікації ГУ НП у Київській області Микола Жукович.

«Слідів ДНК на автоматі, який було знайдено у Васильківському районі за півтора кілометра від місця розстрілу, немає», – сказав Жукович.

Він зазначив, що наразі не можна однозначно стверджувати, з цього чи не з цього автомата було здійснено вбивство, оскільки балістична експертиза триває. Він додав, що знайдений автомат – калібру 5,45 мм.

«Ми щодня вилучаємо чи знаходимо різну зброю, тому казати про те, що цей автомат був використаний, наразі не можна», – зауважив речник київської обласної поліції.

Він також повідомив, що окремі ЗМІ розповсюдили інформацію про начебто вилучення з місця розстрілу А.Окуєвої холостих набоїв.

«Наскільки відомо, один із телеканалів на цьому місці проводив відтворення ситуації, тому таким чином там з'явилися ці набої», – пояснив Жукович.

Також у поліції спростували заяву окремих народних депутатів про те, що начебто в розстрілі Окуєвої брали участь четверо осіб. «У слідства наразі такої інформації немає», – сказав Жукович.

Нагадаємо, раніше Антон Геращенко заявив, що слідчі знайшли автомат з ДНК вбивці, з якого розстріляли автомобіль з Аміною Окуєвою та Адамом Осмаєвим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція заявила, що не має ДНК вбивці Окуєвої
08 листопад, 2017, 12:48