Свекруха топ-чиновниці замкнула у своїй квартирі детектива НАБУ

Свекруха топ-чиновниці замкнула у своїй квартирі детектива НАБУ
Свекруха голови НАЗК Наталії Корчак закрила детектива НАБУ у своїй квартирі, коли він прийшов вручати їй повістку на допит.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

«Детектив НАБУ прибув за місцем проживання родички голови НАЗК з метою вручення повістки прибути на допит. Остання висловила бажання бути опитаною на місці та запросила детектива до квартири. Після допиту у момент підписання протоколу вона зателефонувала своєму синові (чоловікові голови НАЗК), після чого відмовилася підписувати протокол, замкнула детектива НАБУ у квартирі зсередини та сховала ключа», - йдеться в повідомленні.

Поки він перебував у квартирі, на місце прибула голова НАЗК разом із чоловіком та повідомила працівників НАБУ, які знаходилися ззовні, що викликатиме на місце події ЗМІ.

«Працівники Бюро викликали 102 та до жодних силових дій не вдавалися. Наразі детектив покинув помешкання свідка», - додали в НАБУ.

Нагадаємо, допит свекрухи Корчак стосується справи, яку НАБУ розслідує з 5 жовтня щодо нової машини глави НАЗК Skoda Octavia A7, якої не виявилося у декларації чиновниці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Свекруха топ-чиновниці замкнула у своїй квартирі детектива НАБУ
11 листопад, 2017, 04:17