У Рівному атовець кинув гранату в поліцейських

У Рівному атовець кинув гранату в поліцейських
У Рівному п’яний ветеран АТО намагався підрвати гранатою поліцейських.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив у Facebook перший заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

За його словами, близько 20-ї години до поліції надійшло повідомлення про «розбірки» між співмешканцем та співмешканкою в багатоповерховому будинку-гуртожитку.

Поліцейські прибули до будинку та вирішили з метою власної безпеки вийти на декілька поверхів раніше місця сварки. Підходячи до дев’ятого поверху, там, де «вирували емоції», співробітники поліції почули шум, а згодом на сходах пролунав вибух гранати. В результаті чоловік, який кинув гранату, отримав незначні осколкові ушкодження та був госпіталізований.

Тільки через власну обережність та завдяки прийнятим заходам співробітники поліції залишись живими. Ці спецпризначенці неодноразово виконували завдання в зоні проведення АТО.

Сам чоловік, який кинув гранату, також колишній військовослужбовець, проходив службу в АТО. І вже по сумнівній «традиції» привіз додому «військові подарунки».

«Розборки» зі співмешканкою цей «гранатометник» влаштував із загрозою підриву гранати, яку при появі співробітників поліції кинув їм під ноги на сходах.

Сам ветеран був на підпитку.

Тільки завдяки щасливому збігу обставин ніхто із жителів багатоповерхового будинку не постраждав.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Рівному атовець кинув гранату в поліцейських
15 листопад, 2017, 13:10