Поліція оприлюднила відео антикорупційної спецоперації на Одещині

Поліція оприлюднила відео антикорупційної спецоперації на Одещині
Національна поліція опублікувала відео спецоперації у Затоці Одеської області, під час якої затримали корупціонерів.

Правоохоронці встановили, що протягом 2017 року на території Затоки у приватну власність було передано 14 земельних паїв. Їх оформили на підставних осіб, наближених до депутатів та посадовців місцевої селищної ради.

Попередньо змовившись, обласні чиновники, серед яких - депутати та начальник одного з підрозділів Приморського відділу одеської поліції, налагодили злочинні схеми з привласнення чужих земельних наділів. Крім того, зловмисники вимагали гроші за продані ділянки. Від однієї зі своїх жертв спільники вимагали продати ділянку та віддати їм її ринкову вартість - 72 тисячі доларів США.

В іншому випадку начальник одного з підрозділів Затоківської селищної ради вимагав від місцевої мешканки 129 тисяч доларів США за позитивне вирішення питання щодо виділення у власність та надання в оренду земельних наділів. Чиновника затримали в момент одержання неправомірної вигоди.

У межах цієї ж спецоперації правоохоронці затримали чотирьох інших учасників злочинної змови: посадовця поліції, депутата Затоківської сільради, депутата шабівської сільради та начальника одного з відділів Одеської обласної ради.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція оприлюднила відео антикорупційної спецоперації на Одещині
18 листопад, 2017, 20:37