На Волині зіткнулися позашляховик і трактор: троє потерпілих

На Волині зіткнулися позашляховик і трактор: троє потерпілих
Учора, 19 листопада, на вулиці Центральній у селі Тростянець Ківерцівського району позашляховик Land Rover врізався в трактор «МТЗ-80».

Внаслідок автопригоди троє людей отримали тілесні ушкодження, двох із них госпіталізували, - інформує прес-служба волинської поліції.

За кермом позашляховика перебував 52-річний житель Луцького району. Керуючи автомобілем, водій допустив зіткнення із трактором, під керуванням 45-річного жителя Ківерцівського району, який рухався у попутному напрямку.

У результаті ДТП тракторист отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні. Двоє пасажирів автомобіля, 43-річний лучанин та 22-річний житель райцентру Ківерці, також травмувалися. Лучанин, після огляду лікарів, від госпіталізації відмовився, іншого пасажира госпіталізували у відділення неврології.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині зіткнулися позашляховик і трактор: троє потерпілих
20 листопад, 2017, 12:42