У Хмельницькому зловмисник ударив волонтерку ножем

У Хмельницькому зловмисник ударив волонтерку ножем
У Хмельницькому посеред вулиці зловмисник вдарив волонтерку ножем у живіт.

Подія сталася вчора, 1 грудня, близько 18.30 години в самому центрі Хмельницького по вулиці Кам’янецькій поблизу магазину, - повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

34-річна потерпіла разом зі своїм чоловіком співали на вулиці військові пісні і збирали кошти на потреби АТО. До них підійшов 62-річний зловмисник і почав висловлювати своє невдоволення їхньою діяльністю. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Зав’язалась суперечка, в ході якої нападник вихопив ножа і вдарив жінку в живіт, після чого одразу почав утікати. За ним кинувся чоловік потерпілої.

Свідком усього цього став слідчий слідчого управління поліції Хмельниччини Артем Заїка, котрий якраз вийшов з магазину. Старший лейтенант одразу кинувся на допомогу і разом з чоловіком наздогнав та затримав зловмисника, вибив у нього ножа та утримував нападника до приїзду слідчо-оперативної групи.

«Швидка» доправила потерпілу в Хмельницьку міську лікарню. У неї діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини із наскрізним пораненням печінки. Жінку прооперували. Наразі її життю нічого не загрожує.

Нападника затримали в порядку статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. До речі, чоловік раніше вже двічі притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за розбійний напад. По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (через статтю 15)(Замах на вбивство) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Хмельницькому зловмисник ударив волонтерку ножем
02 грудень, 2017, 18:32