Луцьком гасав п’яний водій на «литовському» Mercedes

Луцьком гасав п’яний водій на «литовському» Mercedes
У Луцьку зловили п’яного водія, який тікав від поліцейських на машині з литовською реєстрацією.

Інцидент трапився в середу, 16 січня, близько 00:54, – пише Волинь24.

Зокрема Mercedes гасав у районі проспекту Відродження та вулиці Рівненської. Поліцейські наздогнали та затримали водія. Як зазначив кореспондент, водій автомобіля був настільки п'яним, що не міг назвати своє ім'я.

Деякий час патрульні протримали його на вулиці, щоб прийшов до тями. Потім п'яничку повезли до відділення поліції. Драгер показав 1.26 проміле.

Автомобіль відправили на штрафмайданчик. Водій відреагував тим, що йому «пох, бо машина не моя, а литовська» (на литовській реєстрації, - Ред.) і пішов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От і вся правда, і людину би збив, вийшов би і пішов, бо йому «пох, бо машина не моя, а литовська».
Коли це кінчиться?
Відповісти
Глянеш на фото і думаєш. Деякі бляхарі, якісь навіть візуально однакові. Я вже не кажу про повадки, такий собі підвид гомо-бляхо-бидловатос-сливозаливатос у вакумі. І як вишня на торті - мерседес із заклеїними скотчем фарами чи фонарями, з от таким синім орангутангом за кермом.
Відповісти
оце справжнє лице БляХєра. а не коли вони розказують що "купив саму дешеву машину для сім'ї, бо ж ми малоімущі..."
Відповісти
Чому ви всрані "експерти"не коментуїте аварії за участі українських номерів.
Відповісти
а де ти тут аварію бачиш? укрномер навіть п'яний такого сказати не може, бо машина його і втрачати 5-10тис дол ніхто не хоче. а це гімно кічиться бо тачка за 1,5тис. а ти його захищай, поки воно бухє когось з твоїх родичів задавить. УДАЧІ
Відповісти
наскільки ж тупим треба бути шоб таке сказати. воно думає шо якшо машина "не його" то йому нічого не буде?? ахах. ви хоть би в книжку заглянули перед тим як сідати за бляху. більшість з них думає шо фрази "причина зупинки??" цілком хватає для того шоб їздити на незаконному авто) не дивно шо стікі аварій з ними, там же за кермом "цвіт нації", тупіших важко знайти..
Відповісти
Відразу видно на сайті сидять одні старі комуністи.Потрібно дивитись в корінь проблеми,а не на наслідки
Відповісти
не тільки стаття заказна. даже цей бляхарь заказний! він не настоящий, його безруков зіграв! а платить за все путін!!! одумайтесь народ
Відповісти
наслідки не мають значення вообще. подумаєш там два трупа, там бухій дитину збив, там ще труп. але главне дивитись в корінь! бо в корні корінь заритий!!
Відповісти
Щось дуже я сумніваюсь що йому "пох" на свої 1500-2000$. Я б повірив, якби він викрав авто, чи позичив у когось. Скільки ж вам платять за такі статті порохоботи.
Відповісти
Люди, ви нашій владі щось кажіть, робіть , доказуйте,
"бляхи", конфлікти УПЦ мп кп, паливо, курс валют,так зване "ато", а все це вони допустили, якщо там нічого називається то і на далі все так буде продовжувати ст, а нас простий народ цькують, щоб гризлись між собою, а вони тим часом кармани набивають
Відповісти
Останні новини
Луцьком гасав п’яний водій на «литовському» Mercedes
16 січень, 2018, 12:38