Чоловік наклав на себе руки, коли його зупинили патрульні

Чоловік наклав на себе руки, коли його зупинили патрульні
Патрульні Кривого Рогу в понеділок, 22 січня, за порушення правил зупинили вантажівку DAF.

При перевірці правоохоронці виявили у водія підроблені документи. Поки правоохоронці складали протокол, чоловік замкнувся в кабіні і наклав на себе руки, - інформує прес-служба Патрульної поліції міста.

Як повідомляється, під час перевірки документів з'ясувалося, що водій раніше був позбавлений права керувати транспортними засобами за вживання алкоголю. Крім того, надане посвідчення мало ознаки підробки.

У зв'язку з цим патрульні викликали слідчо-оперативну групу Криворізького відділу поліції. При цьому водій помітно нервував і просив його відпустити.

Поки поліцейські перевіряли його на причетність до скоєння адміністративних правопорушень, водій замкнувся в автомобілі.

Підійшовши до вантажівки і виявивши це, поліцейські заглянули в салон і побачили водія без ознак життя. На шиї у водія був обмотаний ремінь.

Правоохоронці проникли всередину автомобіля, розбивши праве бокове скло. Однак врятувати життя людині не вдалося. Після прибуття на місце події швидка констатувала смерть.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жах довели людину до смерті
Відповісти
І наскільки правдоподібно виглядає версія правоохоронців! Якщо будуть її чітко дотримуватись на слідстві, то до суда діло не дійде.
Відповісти
А версію-доведення до самогубства - ніхто і розглядати не буде, якщо бачили нестійкий емоційний стан, то може спочатку треба допомоги, а не складати протокол без водія. Молодці, так тримати-скоро порушників буде менше-вже мінус один! Ура, поліція!!!!!
Відповісти
Останні новини
Чоловік наклав на себе руки, коли його зупинили патрульні
23 січень, 2018, 17:20