Молоду волинянку знайшли мертвою в під’їзді

Молоду волинянку знайшли мертвою в під’їзді
Мешканку Нововолинська із травмами знайшли в під’їзді будинку, де вона жила.

Про надзвичайну подію повідомляє видання Місто вечірнє.

30-річну жительку міста 18 січня ввечері знайшли мертвою в під’їзді будинку. Вона була роздягнена і дуже побита. На ній не було ні шуби, ні сережок. Не виявилося й старенького мобільника, який жінка, за словами рідних, постійно носила з собою. Проте версію про пограбування родичі відкидають, оскільки в жінки не було нічого, на що б могли спокуситися грабіжники, – йдеться в публікації.

Як розповідає подруга матері покійної, яка була на похороні, родичі вважають, що жінку вбив її нинішній чоловік, за якого вона вийшла заміж рік тому. А потім, усвідомивши, що накоїв, він, мовляв, аби приховати злочин, витяг її у під’їзд.

Підставою для такої підозри у рідних стало те, що між подружжям неодноразово виникали конфлікти і бійки. Під час однієї з них чоловік побив жінку так, що у неї був зламаний ніс, вивих щелепи і численні синці. А іншого разу він завдав їй удару ножем.

Проте в поліції таке припущення спростовують. За словами начальника міськвідділу Віктора Пикалюка, смерть жінки настала в результаті падіння і удару головою об сходи.

«У нас є висновок судово-медичної експертизи. Скоріш за все, коли загибла спускалася сходами, їй стало погано і вона впала, вдарившись головою. А мені вже два дні не дають спокою ваші колеги, розпитуючи про цей випадок, в соцмережах понаписували… Немає тут ніякого вбивства», –заявив керівник поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рафік не вінуват. Вона сама гола з 9 поверха спускалася кувирками.
Відповісти
Вистрелив собі два рази в голову,третій раз влучно попав собі у серце,посидів ,подумав тай помер,якій деб:л робить таку експертизу.
Відповісти