Пограбування заправки та чиновники-заручники: поліцейські навчання на Волині

Пограбування заправки та чиновники-заручники: поліцейські навчання на Волині
У Любешівському районі відбулися навчання для місцевих поліцейських.

30 січня був скоєний розбійний напад на заправці,- інформують у прес-службі Любешівського відділення поліції ГУНП у Волинській області.

За легендою працівники поліції отримали повідомлення про скоєння розбійного нападу на персонал місцевої автозаправки, після чого розбійник втік, заблокував приміщення селищної ради та взяв у заручники працівників.

За дві години поліцейські вийшли на слід підозрюваного, розблокували приміщення, визволили заручників та затримали злочинця.

Головною метою навчань стало вдосконалення практичних навичок поліцейських, налагодження взаємодії підрозділів та служб, застосування на практиці теоретичних знань щодо організації, тактики проведення спецоперацій та алгоритму дій під час введення оперативних планів «Сирена» та «Заручник».

«Сьогодні ми перевірили готовність поліцейських до дій під час проведення спеціальних операцій. Тренування відбулися на належному рівні. Будемо і в подальшому вдосконалювати професійні навички», - зазначає керівник відділення поліції Любешівського відділення поліції ГУНПу Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пограбування заправки та чиновники-заручники: поліцейські навчання на Волині
30 січень, 2018, 10:47