Дівчинка-«інопланетянка» з Луцька потребує коштів на лікування

Дівчинка-«інопланетянка» з Луцька потребує коштів на лікування
Мама особливої дівчинки з Луцька Алевтинки Приходько Юлія Приходько розповідає про відкриття збору на поїздку у Москву задля обстеження в нейрохірурга.

Про це повідомляє Волинська правда з посиланням на допис мами у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляє жінка, це останнє обстеження, після якого вирішать, що з дитиною робити далі. Юлія повідомляє, що візит до нейрохірурга має відбутися 30 березня.

«Сума збору – 13 000гривень(26 тис рублів), проїзд (купе), бо дитина часто хворіє, треба доїхати здоровими (15 тис рублів), туди та назад, проживання (7500), обстеження (2500), проїзд таксі (1000 рублів). Звіти виставлятиму щодня», – інформує жінка.

«Допоможіть нам поїхати на обстеження», – просить мама Алевтинки.

Номер карти ПриватБанку: 5168-7573-1969-1913

Алевтинка Приходько народилася із величезним лобом та діркою в голові. У дитини – фронтальна дисплазія обличчя та черепа, краніостеноз. Від народження у неї звужувався череп через передчасне зрощення його швів. Це призвело до сповільнення росту та зміни форми черепа. Перечитавши безліч форумів в Інтернеті, Юля знайшла інформацію про клініку у Москві. Незважаючи на складну воєнну ситуацію, вирішила написати лист у Науково-дослідний інститут нейрохірургії імені академіка Бурденка. Із відповіддю – не забарилися. Написали негайно везти дитину у Москву на операцію. Першу операцію Алевтині зробили в Москві у серпні минулого року. Її повністю оплатив російський фонд. Згодом там же у Москві Алевтинку прооперували вдруге. Третю ж операція має бути вирішальною, її робитимуть дещо пізніше. Вже тоді мають намір зробити повну реконструкцію черепа, перенісся, зближуватимуть очі. До слова, інтелектуальний розвиток Алевтини, попри фізичні вади, відповідає її вікові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дівчинка-«інопланетянка» з Луцька потребує коштів на лікування
28 лютий, 2018, 15:44