У Луцьку футболісти оригінально вітатимуть один одного

У Луцьку футболісти оригінально вітатимуть один одного
Учасники матчу «Суми» – «Волинь» тиснутимуть одне одному ліву руку.

Так організатори вирішили виділити матч, у якому «Волинь» у якості гостьової команди гратиме на власному стадіоні, - пише Район.Луцьк.

Матч 25-го туру Першої ліги чемпіонату України між «Сумами» та «Волинню» мав відбутися у Сумах на стадіоні «Ювілейний». Утім, через неспроможність господарів підготувати домашнє поле до гри сторони домовилися перенести гру на луцький «Авангард». Гра відбудеться 1 квітня о 14:00.

Аби виділити такий незвичний матч, де «Волинь» гратиме виїзний матч на рідній арені, організатори вирішили, що під час перед матчевого привітання гравці обох команд тиснутимуть одне одному ліву руку. Власне, це відповідатиме давнім рекомендаціям УЄФА щодо таких поєдинків. А для «Волині» така традиція могла розпочатися ще 26 липня 2014-го року, коли наша команда грала на «Авангарді» виїзний матч проти «Іллічівця». Утім, тоді обидва клуби вирішили робити звичайне привітання.

Слід зазначити, що «Суми» на правах господаря могли привезти до Луцька й свій музичний репертуар, однак клуби домовилися, що звуковий супровід перед матчем та у перерві залишиться таким, як і зазвичай на домашніх поєдинках «Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну шо тільки вони будуть не робити аби тільки у футбол не грати ! То хрестяться, то цілуються, то дітей колишуть, то домовляються, то карточок порахувати не вміють. Якщо не вмієте ногами у футбол грати, то може спробуйте чимось другим ! Судячи з місця у турнірній таблиці - гірше не стане. А може получиться навіть краще.
Відповісти