Де відпочити на Великдень у Луцьку

Де відпочити на Великдень у Луцьку
Великдень – сімейне свято, але не всі полюбляють цілий день сидіти вдома, тож розважальні заклади міста Луцька будуть пропонують цікаву програму відпочинку.

Працюватиме у цей день торгово-розважальний центр «ПортCity», щоправда з 12 години, тож йти туди варто якраз з обіду. Малеча зможе відпочити у дитячому розважальному центрі «FigliMigli», а трішки старші - на арені розваг «GeneratorCity», де відтепер окрім роликів є й транспорт майбутнього. Звісно, любителі активного відпочинку можуть пограти у боулінг та більярд у «StikeCity».

До речі, боулінг-клуб «George`s Club» у розважальному центрі «Промінь» взагалі підготував вечірку з діджеєм, яка розпочнеться о 21 годині 8 квітня. Великодня вечірка відбудеться й у «СтопКадрі» у культурно-розважальному центрі AdrenalinCity, яка розпочнеться о 19 годині.

До слова, в цьому розважальному центрі повідомили, що працюватимуть вони у Великдень з 10 години ранку, однак робочий день – скорочений.

Працюватимуть на Великдень й заклади у РЦ «Промінь», зокрема на малюків чекають у дитячому комплексі «Смугастий носоріг». Звісно, поціновувачі кіно зможуть переглянути нові фільми у всіх кінотеатрах міста: MULTIPLEX, PremierCity та AdrenalinCity.

«EASTER PARTY» відбудеться й у «Ring DjCafe». На «Happy Easter» запрошує нічний клуб «Hollywood», а також Великодня вечірка запланована у «Opera dance club».

У понеділок, 9 квітня, на Театральному майдані міста відбудеться етно-фестиваль «Великдень у Луцьку» за участю відомого гурту «ДахаБраха».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.