На луцькому аеродромі – нове будівництво

На луцькому аеродромі – нове будівництво
Командування Повітряних сил та ДП МОУ «Центральний проектний інститут» уклали два договори на проведення проектно-вишукувальних робіт по двох об’єктахна військовому аеродромі в Луцьку.

Про це повідомляє Military Aviation.

Роботи включатимуть інженерно-геодезичні та інженерно-геологічні вишукування; розробкe проектно-кошторисної документації; проходження державної експертизи проектно-кошторисної документації. Термін робіт – до кінця серпня 2018 року.

Планується, що ескадрильно-технічний будинок матиме площу 360 м. кв., з водопостачанням та каналізацією, утеплений мінватою, обладнаний металопластиковими вікнами та дверями. Фасад пофарбований в колір «хакі».

Проект будинку чергової ланки передбачає площу 276 м. кв. та також з водопостачанням та каналізацією, утеплений мінватою, обладнаний металопластиковими вікнами та дверями. Фасад пофарбований в колір «хакі».

До 2004 року в Луцьку базувався 806 БАП (бомбардувальний авіаційний полк). В подальшому аеродром використовувався як резервний та на ньому час від часу проводили авіаційні навчання у зв’язку з його близькістю до Повурського полігону.

А 15 листопада 2017 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення про передислокацію до Луцька 204-ої Севастопольської бригади тактичної авіації (А0959), яка раніше базувалася на аеродромі Бельбек у Криму, а після анексії була перекинута на аеродром Кульбакіно.

Однак, у зв’язку з тим, що в Луцьку не готова матеріально-технічна база, передислокація відкладалась.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а цей курятник проетуватимуть за стандартами нати?
Відповісти
Останні новини
На луцькому аеродромі – нове будівництво
14 квітень, 2018, 05:00