Як обрати тонування для автомобіля?*

Як обрати тонування для автомобіля?*
Тонка плівка для тонування скла робить автомобіль більш елегантним і оригінальним. Також вона дозволяє зберегти приватність. Але головна перевага використання такої плівки – це захист від сонячних променів. Вона блокує до 99% ультрафіолетового випромінювання. А це дуже корисно як для людей, так і оббивки салону. Тож яку плівки краще вибрати? Вот тут і допоможуть наші підказки.

Поради щодо придбання тонування

Вибираючи плівку для затемнення автомобільних вікон, врахуйте наступні рекомендації:
• Ознайомтеся з різними варіантами тонування. Чим більше інформації ви зберете, тим краще. Є плівки з різним рівнем захисту від ультрафіолету, сонячного світла. Можна підібрати тонування звичайне, броньоване, атермальне и т.д.
• Подумайте про ціну. Тут все залежить від того, скільки грошей ви готові витратити. Але врахуйте, що дороговартісні матеріали забезпечують кращий захист, а також відрізняються тривалим терміном експлуатації.
• Розгляньте варіант придбання спеціальної плівки з УФ-захистом. Вона гарантуватиме, що температура в салоні лишатиметься комфортною навіть влітку. А ще пам’ятайте, що надлишок ультрафіолету шкідливий для шкіри.
• Вивчіть закони щодо тонування. Ви ж не хочете отримати штраф за те, що вікна вашого автомобіля занадто темні? Дізнайтеся допустимі характеристики плівки, перш ніж її купувати.
• Підберіть різні відтінки для кожного вікна. Скажімо, бокові й задні вікна не обов’язково повинні бути дуже затемненими. Пересвідчіться, що плівка не перешкоджає повноцінному керуванню автомобілем.
• Дізнайтеся, як доглядати за плівкою. Чим простіше це робити, тим краще. В ідеалі достатньо нанести на тонування м’який очисник без аміаку і протерти його паперовим рушником.

Питання й відповіді

Перш ніж купувати плівку, дайте відповідь на ще декілька запитань:
• Який термін її експлуатації? Якісні варіанти можуть виконувати свої функції протягом 10 років.
• Чи є гарантія на товар? Найбільш якісні продукти мають довічну гарантію. В будь-якому разі, це повинно підтверджуватися відповідними документами.
• Скільки часу потрібно на те, щоб приклеїти плівку? Упевніться, що у вас є досить часу на обробку автомобіля.
Ми рекомендуємо звертатися до професіоналів, що підібрати та приклеїти тонування. Роблячи все самостійно без належного досвіду, ви ризикуєте помилитися і зіпсувати дорого вартісний матеріал.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.