Волиняни долучилися до флешмобу #збережижиття

Волиняни долучилися до флешмобу #збережижиття
Патрульна поліція Волині закликає неухильно дотримуватись правил дорожнього руху всім учасникам: пішоходам, водіям, велосипедистам та іншим.

Про це йдеться у повідомленні на сторінці відомства у соціальній мережі Facebook.

В Україні розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху. «Особливо дбайте про дітей, показуйте їм особистий правильний приклад, як переходити дорогу й не наражати себе на небезпеку», - кажуть у поліції.

Протягом цього тижня посилена увага приділятиметься темі безпеки руху в навчальних закладах, де проводитимуться виставки, бесіди, заняття. Не оминуть увагою і батьків: з ними теж говоритимуть про безпеку їх і їхніх дітей.

Активну роз’яснювальну роботу проводитимуть патрульні поліцейські щодо використання пасків безпеки, дитячих автокрісел, світловідбиваючих елементів.

Й надалі посилена увага – на громадському транспорті, адже він перевозить щодня тисячі пасажирів, і безпека на такому транспорті – пріоритет роботи поліції та інших органів.

Кожен може долучитись до здорової пропаганди безпеки дорожнього руху. Це можна зробити власним прикладом, правильно перейшовши дорогу, причепивши флікер (світловідбиваючий елемент), пристебнувшись паском безпеки тощо.

Або ж, як це роблять користувачі соцмереж, підтримуючи естафету #збережижиття.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни долучилися до флешмобу #збережижиття
21 травень, 2018, 21:51