У кінотеатрі «Premier City» покажуть чотири прем'єрних кінострічки*

У кінотеатрі «Premier City» покажуть чотири прем'єрних кінострічки*
Нові прем’єрні кінострічки у кінотеатрі «Premier City»! Любите пригоди, фентезі та жахи? Поспішайте обрати найкращий фільм та купити квитки для перегляду у кінотеатрі «Premier City», що у ТРЦ «ПортCity»:

Фільм «Лускунчик і чотири королівства», 0+

Увечері напередодні Різдва Клара і її брат отримують від батьків багато подарунків. Серед них є і зовсім непоказна іграшка – незграбний чоловічок на ім'я Лускунчик, який може розколювати найміцніші горіхи. Перед сном дівчина випадково бачить грандіозну битву. З Мишачим королем, що вибрався з-під підлоги бореться армія іграшок під проводом хороброго Лускунчика.

Квитки тут: https://vkino.ua/ua/show/7144-luskunchik-i-chotiri-korolivstva-the-nutcracker-and-the-four-realms/lutsk/premiercity

Фільм «Смертні машини», 12+

Події фільму розгортаються у пост-апокаліптичному світі. Більшість населення планети загинула унаслідок так званої «шестидесятихвилинної війни». Ті, хто вижив, живуть у вцілілих містах. Кожне місто розміщується на величезних пересувних платформах. У пошуках ресурсів, необхідних для існування, міста рухаються безкінечними безлюдними пустелями. Їхня здобич – менші міста. Саме з такого невеличкого поселення і походить головна героїня, дівчина на ім’я Естер Шоу. Зустріч дівчини та Тома, якому пощастило жити у Лондоні, змінить хід історії.

Квитки тут: https://vkino.ua/ua/show/7196-smertni-mashini-mortal-engines/lutsk/premiercity

Фільм «Кадавер», 16+

Колишня поліцейська Меган Рід влаштувалася працювати до моргу. Її ніколи не лякали тиша, близькість трупів та самота. Тож проблем ніяких виникнути не могло. Та в перше ж її нічне чергування до моргу привозять тіло жінки, яка загинула під час проведення над нею обряду екзорцизму. Тихий і зрозумілий для Меган порядок роботи порушують тривожні відчуття. Чим більше наростає тривога, тим зрозумілішим стає, що сутність, яку намагалися вигнати з тієї жінки, нікуди не поділася. Вона ось тут, поряд, і не готова легко здаватися. А Меган дуже добре підходить цій істоті для реалізації подальших планів.

Квитки тут: https://vkino.ua/ua/show/7346-kadaver-the-possession-of-hannah-grace-cadaver/lutsk/premiercity

Фільм «Дім, який побудував Джек», 18+

Події розгортаються у штаті Вашингтон у 70-х – 80-х роках минулого століття. Інженер Джек будує собі дім. Він хотів би бути архітектором, але усі свої творчі пориви спрямовує на те, щоб вбивати людей. Тіла вбитих він вкладає у особливі композиції, вбачаючи в цьому істинну красу. Джек обережний у своїх діях, тож підозри на нього впадуть не скоро.

Квитки тут: https://vkino.ua/ua/show/7208-budinok-yakii-pobuduvav-dzhek/lutsk/premiercity


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ПортCity
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У кінотеатрі «Premier City» покажуть чотири прем'єрних кінострічки*
06 грудень, 2018, 12:02