Відеоспостереження за Луцьком пропонують звести в єдину систему

Відеоспостереження за Луцьком пропонують звести в єдину систему
До міської програми з забезпечення безпеки Луцька на 2013-2015 роки пропонують знести зміни: залучити бізнес та звести усі відеокамери в єдину мережу.

З відповідною ініціативою 27 березня під час сесії Луцької міської ради виступив депутат Олег Чернецький (ВО Свобода).

Програма заходів щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2013-2015 роки затверджена 18 грудня 2012 року. Вона передбачає фінансування на придбання обладнання для забезпечення відеонагляду за територіями Луцька, де найчастіше трапляються правопорушення та злочини.

Однак, більшість злочинів трапляються на прилеглій території, автостоянках супермаркетів та нічних клубів. А власників цих закладів до реалізації програми не залучають.

Як пояснив помічник депутата Михайло Щур, нині, аби працівники міліції отримали відео з камер спостереження закладів торгівлі чи нічних клубів, вони повинні пройти бюрократичну процедуру. Це затягує час для оперативного розкриття злочинів. Наприклад, крадіжок з автомобілів.

Тому до програми пропонують внести зміни.

«Основною метою змін повинне бути створення єдиного міського центру моніторингу і відеонагляду та залучення до реалізації програми власників чи керівників нічних клубів, супермаркетів та інших закладів, підприємств та установ міста», - зазначив Чернецький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто підрядник буде....
Відповісти
И кто будет внедрять "Большого брата"? Оруэлл, как ты был прав))))
Відповісти
...хотілося б сказати щось пристойне про рівень технічної і економічної грамотності депутата, однак окрім слова де+іл нічого не приходить в голову
Відповісти
Останні новини
Відеоспостереження за Луцьком пропонують звести в єдину систему
27 березень, 2013, 11:28