На Волині у пожежі загинув чоловік

На Волині у пожежі загинув чоловік
Трагедія трапилася у Ратнівському районі.

У середу, 3 квітня, пожежа сталася у селі Млинове. Повністю згорів дерев’яний житловий будинок 66-річного Володимира Максимука, який жив у ньому сам, ‒ пише Слово Волині.

У полум’ї загинув 57-річний двоюрідний брат господаря, який у той день ночував у нього, Степан Кухар, мешканець Височненської сільської ради. Хоч, за словами сільського голови Івана Новосада, останні років п’ять після розлучення з дружиною фактично невідомо, де проживав чоловік.

За словами Млинівського сільського голови Анатолія Оніщука, Максимук розповів, що зранку між 5 і 6 годинами вийшов з дому і пішов у хлів глянути на корову, що мала розтелитися. Коли ж повертався в оселю, то побачив, що у кімнаті, де спить брат, палає вогонь. Швиденько побіг повідомив сусідам і викликав пожежників із сусідніх Кортелісів та із Ратного. Та, на жаль, зусилля і сусідів, і пожежників були марними. Вогонь швидко охопив дерев’яні стіни, особливо після того, як відчинили двері й туди потрапив кисень. Через сильне полум’я рятувальники не змогли зайти всередину і врятувати людину.

Ймовірною причиною загоряння, яку назвали пожежники, є замикання електропроводки, хоч жителі села припускають, що Степан Кухар міг закурити й не загасити недопалок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.