Оприлюднили клятвені присяги «тушок» з «Батьківщини». ДОКУМЕНТ

Оприлюднили клятвені присяги «тушок» з «Батьківщини». ДОКУМЕНТ
Члени фракції «Батьківщина» у Верховній Раді вимагають, щоб четверо їхніх колег склали мандати.

Про це йдеться у заяві об'єднаної опозиції «Батьківщина», - пише ТСН.

«Учора чотири депутати - Віталій Немілостівий, Роман Стаднійчук, Ігор Скосар та Олег Канівець - написали заяви про свій вихід із фракції "Батьківщина". Ці народні обранці зрадили своїх виборців та порушили присягу, яку вони публічно давали українському народу на Святому письмі», - уточнили в партії.

«На жаль, ці особи не встояли перед багатомільйонними посулами та тиском регіональної прокуратури, виявили свою слабкість, безхребетність та абсолютну політичну безвідповідальність перед тими виборцями, які голосували насамперед не за них особисто, а за опозицію», - уточнили в «Батьківщині».

«Ми вимагаємо від цих зрадників негайно скласти свої депутатські мандати, а не займатися словоблудством та пошуком відмовок», - йдеться в повідомленні.

«Нагадаємо, що зробити це вони обіцяли, коли особисто підписували присягу кандидата в народні депутати від «Батьківщини» перед початком парламентської виборчої кампанії», - уточнили в партії.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Володимир Рибак на нараді парламентської більшості, яка проходила на вулиці Банковій, оголосив особисті заяви чотирьох народних депутатів про вихід із фракції «Батьківщина».

Зокрема, Олега Канівця, Ігоря Скосара, Віталія Немілостівого та Романа Стаднійчука. Як відомо, Стаднійчук став депутатом замість Сергія Власенка, який був позбавлений мандата.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
твари продажные
Відповісти