У Маріуполі дівчата ледь не вбили школярку, повісивши її на шарфі. ВІДЕО

У Маріуполі дівчата ледь не вбили школярку, повісивши її на шарфі. ВІДЕО
В інтернеті зʼявилося шокуюче відео жорстоких знущань школярок-підлітків над іншою дівчиною.

Користувач, який виклав відео на YouTube зазначив, що все це відбувається у Маріуполі, а дівчата є ученицями школи №43, ‒ пише Українська правда.

На відео видно, як три школярки років 14-15 «розбираються» з іншою дівчинкою, на вигляд того ж віку. На шиї у дівчини намотано шарф, кінці якого підвішені за гак. Дитина плаче, тримаючи в руках дві хлібини. Вона благає пробачити їй, кажучи, що не хоче помирати.

У свою чергу, одна із «мучительниць», тримаючи біля обличчя дівчини розбиту пляшку, змушує її присідати. На відео мова йде про борги, гроші та брехню.

Як повідомляє місцеве видання, банда девʼятикласниць регулярно тероризує дівчину, відбираючи в неї гроші. Те ж видання зазначає, що дівчина походить із дуже бідної родини. Начебто, вона ще має тяжкохворого братика-інваліда.

Як розповіла подруга родини постраждалої 15-річної дівчини Ірина, девʼятикласниці практично щодня, бʼючи дівчинку, відбирали у неї гроші. «Вони підстерігали її, коли та йшла в магазин, били, і вона віддавала їм усе. А мамі казала, що згубила ‒ настільки була залякана», ‒ розповіла Ірина.

Про знущання дізнались випадково. Хлопець однієї з тих школярок, які били її, загубив мобільний телефон. Його відшукали маріупольці і зателефонували його матері. В свою чергу, мама вирішила переглянути відео в телефоні сина.

Як розповідає активіст Дмитро Пуговкін, який допомагає Ірині написати заяву в прокуратуру, мама Євгена пішла з цим відео відразу до директора ЗОШ №43. Але там їй порадили не піднімати галас і видалити відео. Зараз сімʼя дівчини переїхала в іншу область.

Про страшні дні дівчинка воліє не згадувати. А друзі родини хочуть відновити справедливість, адже, впевнені вони, ця група девʼятикласників тероризувала не тільки її. Видання також повідомляє, що всі причетні до інциденту особи встановлені. Наразі ведуться слідчі дії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
передавил-бы,как мух.и родителей тоже.
Відповісти
жаль девочку.если не вмешаться-будет большая беда.дети злы и безбашенны.
Відповісти
розстріляти їх потрібно, бо вони кончені уродки
Відповісти
Хай покажуть це відео Хаму і Кровосісному Скиглику, їх ПокРащення вже настало. ПоРа вже їх так ПакРащувати.
Відповісти
Ці молоді ригАНАЛКИ заслуговують на смертну кару, вони кончені, тож з ними треба кінчати, щоб другим неповадно було. Шкода що дівчинка терпіла цих уродок два роки, треба було розповісти своїм батькам. А "педагогів" гнати зі школи сратим віником в шахту, в забой.
Відповісти
не шкода було б їх перевішати на тому шалику, що ригааналки майбутні то це 200 відсотків
Відповісти
дайте адресу тих уродок, поїду різати їх на шматочки, бо до міліції довіри не має, мітингувальників ганяти біля межигір,я можуть - мусарня
Відповісти
блаблабла
Відповісти
Боже, ужас....ну суки, я б вам тою пляшкою морди розмалювала. Батьуи тоже повинні відповідати за те, що виховали .
Відповісти
С этих выродков толку уже не будет.Их ещё в пелёнках надо было родителям задушить.Да там наверное и родители тоже не лучше их.А бедную девочку очень жаль,такой стрес и шок получить.Надо было ей не молчать,а сразу обратиться,куда следует.
Відповісти
Жахлива подія!Цій дитині потрібна довготривала реабілітація.На це потрібні кошти.Хто знає ім"я мами,чи номер телефону - напишіть.Хочу допомогти цій сім"ї грішми.Не будьте байдужими.Врятуємо дитину.Якщо відгукнуться тисячі,ми зробимо добру справу.
Відповісти
даунбас
Відповісти
БОЖЄ СПАСИ УКРАЇНУ.ДО ЧОГО УКРАЇНУ ДОВЕЛИ-ЦЕ ПОКРАЩЕННЯ АЗІРОВА-ЯНЕКА.РИБА ГНИЄ З ГОЛОВИ.ЩЕ 2РОКИ ЦИХ ПРАВИТЕЛІВ І 100ПРОЦ.ГОЛОДОМОР.
Відповісти
Природній відбір. Слабкі повинні померти...
Відповісти
Кошмары на улице вязов.....я в шоке.
Відповісти
таки сук на 5 лет минимумно предки откуплять дело закроют
Відповісти
а с чего вы взяли, что это уникальный случай?
Відповісти
Останні новини
У Маріуполі дівчата ледь не вбили школярку, повісивши її на шарфі. ВІДЕО
15 квітень, 2013, 18:51