УПЛ перейменували на честь букмекерської компанії

УПЛ перейменували на честь букмекерської компанії
Українська Прем’єр-Ліга та міжнародна букмекерська компанія Favbet оголосили про співробітництво та презентували нову назву Чемпіонату УПЛ — Favbet Ліга

Українська Прем’єр-Ліга та міжнародна букмекерська компанія Favbet (в Україні представлена брендом Favorit Sport) оголосили про співробітництво та презентували нову назву Чемпіонату УПЛ — Favbet Ліга, - йдеться на офіційному сайті УПЛ.

УПЛ та Favbet підписали договір про титульне партнерство терміном на два футбольні сезони, сума угоди не розголошується. Партнери будуть скеровувати зусилля на розвиток чемпіонату та українського футболу в цілому. Рішення про партнерство підтримали Загальні збори учасників УПЛ. Частина партнерського внеску буде перерахована клубам на поточні витрати, решта суми буде скерована на розвиток Чемпіонату.

Решта футбольного сезону 2019/20 пройде з новою емблемою чемпіонату.

У графічній емблемі емплементовано основні елементи логотипів партнерів. Поєднання зірок та корони символізує собою шлях футбольних команд до перемог та чемпіонських титулів.

Уже в четвертому турі Чемпіонату УПЛ футболісти вийдуть на поле з новою нашивкою на футболках.

Favbet – міжнародна букмекерська компанія, в Україні представлена брендом Favorit Sport. Цього року компанія святкує 20-річчя своєї діяльності в Україні. Географія діяльності нараховує більш ніж 10 країн. Щодня понад 1 млн клієнтів роблять ставки у Favbet. В Україні компанія співпрацює з футбольними клубами УПЛ: «Динамо», «Зоря», «Колос», «Львів», «Маріуполь».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пропоную спонсором верховної ради став амфітамін чи героїн, а що тут такого? він також заборонений, а спонсором може ж бути. Дивні речі, в Україні з 2009 року букмкерський бізнес заборонений, але він є спонсором УПЛ і реклами забороненого бізнесу повно на кожному кроці.
P.S. навіть емблему придумав, 1000 гривнева купюра згорнена в трубочку, пластикова картка Приватбанку на фоні колони в залі верховної ради з Добкіним :)))
Відповісти
Останні новини
В Україні подорожчає цукор
08 серпень, 2019, 03:27
УПЛ перейменували на честь букмекерської компанії
08 серпень, 2019, 01:21