На Волині через ремонт дороги частково обмежили рух транспорту. ФОТО

На Волині через ремонт дороги частково обмежили рух транспорту. ФОТО
На Волині продовжують ремонтувати ще 8,5 кілометрів автодороги Р-15, а саме між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ.

Про це інформує прес-служба САД у Волинській області.

Повідомляють, у минулому році на цьому відрізку автошляху підрядне підприємствоме ТзОВ "Автомагістраль-Південь" провело роботи з укладання вирівнюючого шару дорожнього одягу з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші на основному проїзду, а також на заїзних кишенях та окремих з’їздах з дороги.

За результатами, проведених цьогоріч публічних закупівель залишків об’ємів робіт з поточного середнього ремонту автодороги Р-15, відповідний договір підрядку 24.07.2019 р. укладено з ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс", на цьому відрізку продовжили ремонтні роботи. Підрядник приступив до укладання 5-ти сантиметрового верхнього шару дорожнього покриття зі щебенево-мастикової асфальтобетоної суміші (ЩМА).

Так, розпочали зі сторони Нововолинська і рухаються у напрямку Володимира-Волинського. За минулий тиждень уклали ЩМА на ділянці протяжністю 3 кілометри

Окрім того, на цьому відрізку дороги підрядник досипає узбіччя та влаштовує посадкові майданчики в місцях зупинки громадського транспорту.

Зазначають, контроль якості виконаних робіт та матеріалів перевірили працівники лабораторії з контролю якості виробництва Служби автомобільних доріг у Волинській області та державного підприємства "Дорожній контроль якості".

Зазначають, у зв’язку з ремонтними роботами рух транспорту ділянкою дороги Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква від км 65+000 до км 73+500 частково обмежений і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає водіїв бути обережними та уважними в місцях проведення ремонтних робіт на автошляхах і неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині через ремонт дороги частково обмежили рух транспорту. ФОТО
12 серпень, 2019, 16:22