У Луцьку колишнього рятувальника судили за невчасну декларацію

У Луцьку колишнього рятувальника судили за невчасну декларацію
Луцький міськрайонний суд за участі прокурора галузевого відділу прокуратури Волинської області притягнув до відповідальності за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, колишнього начальника відділення радіаційного та хімічного захисту аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Суб'єкт декларування, звільнений у вересні 2017 року з органів ДСНС, всупереч вимогам ст. 45 Закону України "Про запобігання корупції", несвоєчасно без поважних причин подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік (після звільнення).

Суд визнав екс-рятувальника винним у порушенні вимог фінансового контролю (адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 грн. зі сплатою судового збору в сумі понад 300 грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото корупція! Гунчика посадіть (не умовно!), який 2 джипи в 2016 році в паперову декларацію не подав, а в електронну - подав!
Відповісти