У Луцьку на Соборності – нічна автотроща. ФОТО

У Луцьку на Соборності – нічна автотроща. ФОТО
У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода на проспекті Соборності.

Про це у спільноті АвтоАндониЛуцька написав користувач Petro Busko.

На світлині, яку оприлюднив користувач, видно, що аварія сталася біля автобусної зупинки, що навпроти гіпермаркету «Там-Там». Внаслідок аварії автівка перекинулась.

З іншого фото видно, що дуже пошкоджена металева огорожа між смугами руху. Ймовірно, автівка на швидкості врізалася в огорожу.

Очевидці повідомляють, що аварія сталася через перевищення швидкості.

Користувач Сергій Самчук, який стверджує, що був очевидцем аварії, написав, що автівка рухалась зі сторони мосту. За словами чоловіка, аварія сталася через перевищення швидкості. Він пише, що автомобіль рухався зі швидкість 100-120 кілометрів за годину. В цей час загорівся червоний сигнал світлофора і по пішохідному переході йшла жінка. Керманич автівки уникав зіткнення і врізався в огорожу, яку «зніс» - автомобіль зробив «сальто».

Також користувач повідомив, що в салоні автомобіля було 4 молодих чоловіків, які мали ознаки алкогольного сп’яніння.

На місці працюють поліцейські та медики. За словами очевидців, внаслідок аварії є потерпілі. Загиблих - немає

Деталі - згодом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аби живі..всі були..
Метал..фігня..
Відповісти
чудом падло не збило, тою жінкою могла бути моя мати, ми живемо рядом.я б убив би на місці всіх чотирьох, руками голими тупо б рвав.невже то незрозуміло шо п"яним і на швидкості ти в рази гірше реагуєш.фото і імена в студію, макс огласку персонажам
Відповісти
Незалежно пяний чи ні був той чувак, жінці буде наука, що перед тим як виходити на дорогу, навіть на зелене світло, треба дивитись по сторонах, бо дибілів на дорогах багато, а за своє життя треба дбати самому, така реальність. Добре що всі живі
Відповісти
З цими прищавими молокососами за вчинення дтп під градусом треба як у Сінгапурі-двадцять батогів по голому заду.
Відповісти
Біля зупинок тамтаму треба зробити лежачі поліцейські, якщо стоячі нічого не можуть зробити, по мосту страшно їздити на велосипеді, бо поруч пролітають придурки з швидкістю далеко за 100км/год
Відповісти
Ага на місці працюють медики. Приїхали, пожали один одному руку і почали виясняти, після того як розганяли людей, виявилось шо вже в машині і всі тверезі були. Все оперативно зробили, позривали номера, положили в іншу машину, медик кофту надів шоб його особо не було видно і все. Поприїжджали знайомі з поліції, і стояли вони всі дружно в 4-5 говорили. Не здивуюсь якшо сьогодні вже буде стояти забор.
Відповісти
Чула звуки аварії, швидкість була за 100, але особливої уваги не звернула доки не почула, як машина виповнилась. У нас усі по проспекту так ганяють після того, як зробили дорогу!! Навіть гонки влаштовують! Поліція як завжди приїжає після.
Відповісти
на жаль в даний час порушення правил дорожнього руху через недостатню підготовку водіїв в навчальних закладах де мають проходити всі аналітичні та практичні навики;тобто жовте світло світофора стишуй хід та зупиняйся перед жирною сплошною полосою - так існує підсказка давай газуй проскочимо!- внаслідок ДТП +ВИГАДАНІ ОПРАВДАННЯ ДА Я ЇХАВ 40 КМ В ГОД. В НАСТУПНОМУ ПІСЛЯ ЗВИНУВАЧЕНЬ ВИСНОВОК!!! ОДНІ ЗАТРИМУЮТЬ ІНШІ ВІДПУСАЮТЬ ІЗ ЗА ВІДСУТНОСТІ СКЛАДУ ЗЛОЧИНУ! АБО ВЗ ЗА ВІДСУТНОСТІ ДОКАЗОВОЇ БАЗИ- ПРОТЕ НЕ ЗАБУВАЙТЕ ШО Є ТА ІСНУЮТЬ ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ ТА АНАЛІТИЧНЕ ТА ПРОГМАТИЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ СИТУЦІЇ.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на Соборності – нічна автотроща. ФОТО
31 серпень, 2019, 00:24