У Луцьку на підприємстві вантажівка наїхала на чоловіка, – ЗМІ

У Луцьку на підприємстві вантажівка наїхала на чоловіка, – ЗМІ
У Луцьку на підприємстві вантажівка наїхала на чоловіка, який її в той час ремонтував. Постраждалий отримав множинні травми, його госпіталізували в міську лікарю. Проте у медзакладі чоловік повідомив, що травму отримав вдома.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Інцидент стався близько 11 години 28 вересня. Чоловік, 1958 року народження, ремонтував автомобіль на території підприємства за адресою Карбишева, 3а. Автомобіль покотився та наїхав на чоловіка, у результаті в нього - струс мозку, розсічена рана голови, закритий перелом передпліч.

Натомість в міській клінічній лікарні при поступленні чоловік заявив, що травму отримав вдома. Зараз він перебуває у відділенні загальної хірургії на стаціонарному лікуванні, стан стабільний.

Факт виклику бригади «швидкої» за адресою Карбишева, 3а в коментарі ІА Волинські Новини підтвердили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Натомість в поліції зазначили, що жодних викликів щодо такого факту того дня за цією адресою вони не отримували.

За вищезгаданою адресою знаходяться приміщення Луцької картонно-паперової фабрики. На підприємстві інцидент коментувати відмовились, порадивши направити письмовий запит.

Головне фото – ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку на підприємстві вантажівка наїхала на чоловіка, – ЗМІ
30 вересень, 2019, 17:16